امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-چهاردهم مهر
14مهر از کتاب اندیشه امروز
تعداد اندكي‌ از ما آگاهي‌ داريم‌ كه‌ واقعاً چه‌ مي‌خواهيم‌ و تقريباً هيچكس‌ ازمانمي‌داند كه‌ بهترين‌ چيز براي‌ ما چيست‌. فقط‌ خداوند است‌ كه‌ خير و صلاح‌ ما رامي‌داند و اين‌ حقيقتي‌ است‌ كه‌ ما بايد عليرغم‌ تمام‌ ياغيگري‌ و خود محوري‌ آنرابپذيريم‌. از امروز من‌ فقط‌ براي‌ درخواست‌ راهنمايي‌ دعا خواهم‌ كرد و فكر روشني‌كه‌ بتواند آنرا تشخيص‌ دهد. من‌ از درگاه‌ خداوند درخواست‌ مي‌كنم‌ تا به‌ من‌ قدرتي‌ارزاني‌ كند تا بتوانم‌ كه‌ به‌ خواست‌ او جامه‌ عمل‌ بپوشانم‌.من‌ با تمام‌ نيرو تلاش‌خواهم‌ كردن‌ كه‌ تمام‌ تصميمات‌ زندگيم‌ را كه‌ در جهت‌ اراده‌ و خواست‌ خداوندي‌است‌ عملي‌ سازم‌. آيا من‌ با فرض‌ اينكه‌ چه‌ چيزهايي‌ براي‌ من‌ مفيد است‌ با خداوند چانه‌ مي‌زنم‌؟ من‌ بخاطرخواهم‌ داشت‌ كه‌ تصميمات‌ خداوند براي‌ من‌ هميشه‌ مفيدتر از روشهاي‌خودم‌ بوده‌ است‌ و درزماني‌ كه‌ مقرر شده‌ و به‌ آن‌ احتياج‌ دارم‌ اتفاق‌ خواهد افتاد. آيامن‌ قادر خواهم‌ بود كه‌ به‌ خواست‌ خداوند گوش‌ فرا دهم‌ و بخاطرداشته‌ باشم‌ كه‌زندگي‌ امروز من‌ و وضعيت‌ كنوني‌ تماماً نيجه‌ انتخاب‌ من‌ بوده‌ است‌؟ آيا من‌ مي‌توانم‌ كه‌ فقط‌ جهت‌ آگاهي‌ از خواست‌ خداوند دعا كنم‌ و گرفتن‌ تصميم‌ رابه‌او واگذار نمايم‌؟
«من‌ با خداوند چانه‌ نخواهم‌ زد»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-چهاردهم مهر - توسط NASIB - 2014-09-24، 01:09

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و پنجم مهر mahla 5 3,287 2014-10-17، 11:25
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وسوم مهر mahla 4 3,095 2014-10-15، 04:14
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وهفتم مهر mahla 3 2,770 2014-09-26، 01:47
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام مهر mahla 3 2,853 2014-09-26، 01:34