امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-پانزدهم مهر
15مهر از کتاب اندیشه امروز
بسياري‌ از ما هنگاميكه‌ برنامه‌ را آغاز كرديم‌ اعلام‌ داشتيم‌ كه‌ به‌ مذهب‌ و خداونداعتقادي‌ نداريم‌. اراده‌ ما كه‌ برعدم‌ اعتقاد ما شكل‌ گرفته‌ بود چنان‌ قدرتمند بود كه‌ به‌ما اجازه‌ اينكه‌ با فكري‌ باز وجود خداوند را تجربه‌ كنيم‌ را، نمي‌داد. خوشبخاتانه‌تمام‌ نيروهي‌ سازنده‌اي‌ كه‌ براساس‌ ايمان‌ و اراده‌ خداوند استواراست‌ در طول‌ برنامه‌به‌ ما كمك‌ كرد تا آرام‌، آرام‌ دنياي‌ شگفت‌انگيز ايمان‌ را كشف‌ كنيم‌. اين‌ دنيا از روزاول‌ وجود داشت‌ اما شعور بيمار گونه‌ ما كه‌ بر اساس‌ باورهاي‌ نادرست‌ عمل‌ مي‌كردمانعي‌ بود در جهت‌ ديدن‌ و پذيرش‌ آن‌.آيا لجاجت‌ و سرسختي‌ هنوز گاهي‌ مانع‌ ازآنست‌ كه‌ من‌ قدرت‌ خوبيها را كه‌ درايمااست‌ درك‌ كنم‌؟ من‌ از خداوند بخاطر اينكه‌ شانس‌ دوباره‌اي‌ بمن‌ داد و مرا در موقعيتي‌ قرار داد كه‌ايمان‌ و اعتقاد را تجربه‌ كنم‌ سپاسگزارم‌. آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ از دست‌ دادن‌ ايمانم‌ نتيجه‌ عملكرد خود من‌ بوده‌ است‌ وتأثيري‌ در ميزان‌ عشق‌ وعلاقه‌ خداوند به‌ من‌ نداشته‌ است‌؟ آيا بخاطر شانس‌ ديگري‌ ك‌ بمن‌ داده‌ شده‌ و بخاطر فرصتي‌ كه‌ بتوانم‌ دوست‌ بدارم‌ ودوستم‌ بدارند شاكر هستم‌؟
«خواست‌ را جايگزين‌ بي‌ اعتقادي‌ كن‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-پانزدهم مهر a day at atime - توسط NASIB - 2014-09-24، 01:42

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و پنجم مهر mahla 5 3,292 2014-10-17، 11:25
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وسوم مهر mahla 4 3,098 2014-10-15، 04:14
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وهفتم مهر mahla 3 2,773 2014-09-26، 01:47
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام مهر mahla 3 2,854 2014-09-26، 01:34