امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-شانزدهم مهر
16مهر از کتاب اندیشه امروز  a dat at a time
يكي‌ از بزرگان‌ در جايي‌ گفته‌ است‌: «آدم‌ خردمند بيشتر گوش‌ مي‌كند». من‌ اگر به‌معناي‌ واقعي‌ تلاش‌ كنم‌ كه‌ بدون‌ آنكه‌ در صدد قضاوت‌ و داوري‌ باشم‌ بيشتر گوش‌كنم‌ بدون‌ شك‌ بهبودي‌ من‌ روند سريعتري‌ خواهد داشت‌. اگر در اين‌ گوش‌ كردنها من‌توجه‌ خود را بيشتر بر روي‌ عقايد و احساسات‌ پشت‌ كلمات‌ متمركز كنم‌ تا شخصي‌كه‌ صحبت‌ مي‌كند مطمئناً از اين‌ مسأله‌ بيشتر بهره‌مند خواهم‌ گشت‌. گوش‌ كردن‌ بايد توأم‌ با تواضع‌ و فروتني‌ باشد و هميشه‌ بايد چنين‌ انگاشت‌ كه‌خداوند از طريق‌ يكي‌ از مخلوقات‌ خود با ما سخن‌ مي‌گويد. آيا هنوز نگرش‌ معتادگونه‌ مانع‌ از شنيدن‌ پيشنهاداتي‌ مي‌شود كه‌ ديگران‌ به‌ من‌مي‌كنند؟ پروردگارا، به‌ من‌ كمك‌ كن‌ تا با دقت‌ و تواضع‌ به‌ سخنان‌ دوستانم‌ در گروه‌ گوش‌ فرادهم‌. آيا من‌ افراد را بخاطر گفته‌ هايشان‌ و سطح‌ علمي‌ گفته‌ هايشان‌ مورد ارزيابي‌ وقضاوت‌ قرار داده‌ و آنها را طبقه‌ بندي‌ مي‌كنم‌؟ آيا من‌ قادر خواهم‌ بود كه‌ سخنان‌ خداوند را در خلال‌ گفتار دوستانم‌ در گروه‌بشنوم‌؟
«به‌ سخنراني‌ گوش‌ كن‌ نه‌ به‌ سخنران‌»
16مهر از کتاب اندیشه امروز  a dat at a time
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-شانزدهم مهر از کتاب اندیشه امروز - توسط NASIB - 2014-09-24، 01:45

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و پنجم مهر mahla 5 3,287 2014-10-17، 11:25
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وسوم مهر mahla 4 3,095 2014-10-15، 04:14
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وهفتم مهر mahla 3 2,771 2014-09-26، 01:47
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام مهر mahla 3 2,854 2014-09-26، 01:34
  فقط برای امروز-بیست ونهم مهر mahla 3 2,929 2014-09-26، 01:32