امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست وچهارم مهر
24مهرا از کتاب اندیشه امروز  a day at a time
در برنامه‌ به‌ اهميت‌ دعا و نيايش‌ پي‌ برده‌ايم‌ و بر طبق‌ رهنمودها سعي‌ كرده‌ايم‌ كه‌ ازطريق‌ دعا و نيايش‌ به‌ خداوند نزديكتر شويم‌. يكي‌ از مهمترين‌ دستاوردهاي‌ دعاروشن‌ شدن‌ فكر و آرامش‌ ذهن‌ است‌. بديهي‌ است‌ كه‌ يك‌ مغز آزاد و روشن‌ براي‌درك‌ حقيقت‌ آمادگي‌ بيشتري‌ دارد. با ذهني‌ روشن‌ و آرام‌ ما بهتر قادر خواهيم‌ بود كه‌نواقص‌ اخلاقي‌ خود را تشخيص‌ داده‌ و در رفع‌ آن‌ بكوشيم‌.آيا دعا و نيايش‌ را به‌ عنوان‌ يك‌ اصل‌ پذيرفته‌ام‌؟ آيا در زندگي‌ روزمره‌ جايگاه‌ويژه‌اي‌ را براي‌ انجام‌ مداوم‌ اين‌ امر در نظر گرفته‌ام‌؟ پروردگارا، مرا ياري‌ كن‌ تا ذهن‌ خود را از افكار زيانبار و منفي‌ پاك‌ گردانم‌. آيا دعا ونيايش‌ روزانه‌ مرا در دستيابي‌ به‌ حقيقت‌، اراده‌ و خواست‌ خداوند ياري‌ خواهد داد؟آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ تنها يك‌ ذهن‌ پاك‌ شده‌ از افكار واهي‌ قادر به‌ برقراري‌ ارتباط‌ باخداوند مي‌باشد؟آيا من‌ توصيه‌هاي‌ برنامه‌ را براي‌ انجام‌ دعا و نيايش‌ در زمانيكه‌ ذهن‌ آشفته‌ من‌ قادر به‌تفكر نيست‌ بكار مي‌بندم‌؟
«دعا پاك‌ كننده‌ ذهن‌ است‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست وچهارم مهر - توسط NASIB - 2014-09-24، 05:37

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و پنجم مهر mahla 5 3,290 2014-10-17، 11:25
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وسوم مهر mahla 4 3,097 2014-10-15، 04:14
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وهفتم مهر mahla 3 2,772 2014-09-26، 01:47
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام مهر mahla 3 2,854 2014-09-26، 01:34