امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست هشتم مهر
 28مهر a day at a time از کتاب اندیشه امروز 
تأسف‌ خوردن‌ يكي‌ از بدترين‌ اشكالاتي‌ است‌ كه‌ من‌ شناخته‌ام‌. بخاطر نياز به‌ توجه‌ وهمدردي‌ اين‌ احساس‌ موجب‌ قعط‌ ارتباط‌ با ديگران‌ و بخصوص‌ قطع‌ ارتباط‌ باخداوند مي‌گردد. شخصي‌ كه‌ وجودش‌ آكنده‌ از احساس‌ تأسف‌ نسبت‌ به‌ خوداست‌، كه‌ قادر به‌ پيشرفتن‌ روحاني‌ نيست‌. افسوس‌ خوردن‌ درباره‌ زندگي‌ و موقعيت‌ هايي‌ كه‌ از دست‌ رفته‌ گاهي‌ بصورت‌ لجام‌گسيخته‌اي‌ حالت‌ مظلوم‌ نمايي‌ و قرباني‌ شرايط‌ اجتماعي‌ بودن‌ را به‌ خود مي‌گيرد.جهت‌ رهايي‌ از اين‌ احساسات‌ ناخوشايند بهتر است‌ كه‌ با بررسي‌ دقيق‌ زندگي‌ خودو بكارگيري‌ جدي‌ اصول‌ و رهنمودهاي‌ برنامه‌ به‌ طور كلي‌ نقش‌ تخريب‌ كننده‌گذشته‌ را در حال‌ به‌ حداقل‌ برسانمي‌. آيا من‌ مي‌دانم‌ كه‌ از كجا آمده‌ام‌ و هدفهاي‌ من‌ در زندگي‌ جديد چه‌ مي‌باشد؟ خداوندا، مرا ياري‌ كن‌ و به‌ من‌ شهامت‌ بده‌ تا با استفده‌ از تجربيات‌ گذشته‌ نسبت‌ به‌رويارويي‌ با مسائل‌ و مشكلات‌ امروز اقدام‌ نمايم‌. آيا من‌ قادرم‌ كه‌ با فراموش‌ كردن‌ كليه‌ شكست‌ها و موقعيت‌هاي‌ دردناك‌ نسبت‌ به‌ترسيم‌ يك‌ تصوير دوست‌ داشتني‌ از خود در ذهن‌ اطرافيان‌ تلاش‌ نمايم‌؟
«كسي‌ من‌ را ديده‌ است‌»؟
28مهر a day at a time از کتاب اندیشه امروز 

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست هشتم مهر - توسط NASIB - 2014-09-26، 01:28

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و پنجم مهر mahla 5 3,288 2014-10-17، 11:25
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وسوم مهر mahla 4 3,096 2014-10-15، 04:14
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وهفتم مهر mahla 3 2,772 2014-09-26، 01:47
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام مهر mahla 3 2,854 2014-09-26، 01:34