امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نامه ای از خدا
 [تصویر:  7.gif][تصویر:  7.gif][تصویر:  7.gif][تصویر:  7.gif][تصویر:  7.gif][font]نامه ای به خدا[/font]  [font]یک روز کارمند پستی که به نامه هایی که آدرس نامعلوم دارند رسیدگی می[/font][font] کرد متوجه نامه ای شد که روی پاکت آن با خطی لرزان نوشته شده بود[/font][font]نامه ای به خدا !با خودش فکر کرد بهتر است نامه را باز کرده و بخواند.در نامه[/font][font] این طور نوشته شده بود :خدای عزیزم بیوه زنی ۸۳ ساله هستم که زندگی[/font][font] ام با حقوق نا چیز باز نشستگی می گذرد.[/font][font]دیروز یک نفر کیف مرا که صد دلار در آن بود دزدید.این تمام پولی بود که تا[/font][font]پایان ماه باید خرج می کردم.یکشنبه هفته دیگر عید است و من دو نفر از[/font][font]دوستانم را برای شام دعوت کرده ام. اما بدون آن پول چیزی نمی توانم[/font][font]بخرم. هیچ کس را هم ندارم تا از او پول قرض بگیرم.تو ای خدای مهربان تنها[/font][font]امید من هستی به من کمک کن…[/font][font]کارمند اداره پست خیلی تحت تاثیر قرار گرفت و نامه را به سایر همکارانش[/font][font] نشان داد.نتیجه این شد که همه آنها جیب خود را جستجو کردند و هر کدام[/font][font] چند دلاری روی میز گذاشتند.در پایان ۹۶ دلار جمع شد و برای پیرزن[/font][font]فرستادند…[/font]
[font]همه کارمندان اداره پست از اینکه توانسته بودند کار خوبی انجام دهند[/font][font] خوشحال بودند.عید به پایان رسید و چند روزی از این ماجرا گذشت.تا این که[/font][font] نامه دیگری از آن پیرزن به اداره پست رسیدکه روی آن[/font][font] نوشته شده بود: نامه ای به خدا ![/font][font]همه کارمندان جمع شدند تا نامه را باز کرده و بخوانند. مضمون نامه چنین[/font][font]بود:خدای عزیزم. چگونه می توانم از کاری که برایم انجام دادی تشکر کنم .[/font][font]با لطف تو توانستم شامی عالی برای دوستانم مهیا کرده و روز خوبی را با[/font][font]هم بگذرانیم. من به آنها گفتم که چه هدیه خوبی برایم فرستادی...[/font]
[font]البته چهار دلار آن کم بود که مطمئنم کارمندان اداره پست آن را برداشته اند …!!![/font] 
پروردگارا !   از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!                         
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
نامه ای از خدا - توسط mojtaba_s - 2013-10-25، 05:57
RE: نامه ای از خدا - توسط NASIB - 2014-01-13، 11:04
RE: نامه ای از خدا - توسط رقیه - 2014-02-01، 11:39
RE: نامه ای از خدا - توسط MOZHGAN - 2014-10-16، 02:22
RE: نامه ای از خدا - توسط sadaf - 2014-10-16، 05:21
RE: نامه ای از خدا - توسط MOZHGAN - 2014-10-16، 07:37
RE: نامه ای از خدا - توسط sadaf - 2014-10-17، 12:58
RE: نامه ای از خدا - توسط زهرا20 - 2014-11-16، 12:43

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: