امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست وچهارم خرداد
24خرداد a day at a time  از کتاب اندیشه امروز
من‌ امروز مي‌دانم‌ كه‌ فعال‌ شدن‌ به‌ معناي‌ تلاش‌ براي‌ بكار بستن‌ پيشنهادات‌ ورهنمودها در عرصه‌هاي‌ مختلف‌ زندگي‌ مي‌باشد. تلاشي‌ كه‌ با بكارگيري‌ تمام‌توانائيها و رسيدن‌ به‌ درجاتي‌ از صداقت‌ - ابتدا صداقت‌ با خود - در رابطه‌ با ديگران‌است‌. فعال‌ شدن‌ به‌ اين‌ معني‌ كه‌ من‌ با ديدي‌ عميق‌ به‌ درون‌ خود بنگرم‌ و ارتباطم‌ را باخداوند با وضوح‌ و روشني‌ بيشتري‌ درك‌ كنم‌. مي‌دانم‌ كه‌ با فعال‌ شدن‌ در دو جهت‌- جهان‌ پيرامون‌ و درون‌ - به‌ رشد در برنامه‌ ادامه‌ خواهم‌ داد.آيا در جلسات‌ من‌ منتظر مي‌مانم‌ كه‌ ديگران‌ تمام‌ كارها را انجام‌ دهند؟ آيا من‌ سهم‌خود را بعهده‌ مي‌گيرم‌؟آيا من‌ تشخيص‌ داده‌ام‌ كه‌ «رها كردن‌ و واگذار كردن‌ به‌ خداوند» به‌ اين‌ معني‌ كه‌ من‌نيازي‌ به‌ انجام‌ هيچ‌ كار و تلاش‌ در برنامه‌ تداوم‌، نيست‌؟آيا من‌ قادر به‌ تشخيص‌ تفاوت‌ فعاليت‌ هايي‌ كه‌ براي‌ پر كردن‌ وقت‌ و سرگرمي‌ است‌و كارهايي‌ كه‌ با فكر و نقشه‌ جهت‌ رشد من‌ در برنامه‌ پيشنهاد مي‌شود، هستم‌؟آيا من‌ تلاش‌ مي‌كنم‌ كه‌ با بكارگيري‌ رهنمودهاي‌ برنامه‌ و چيزهايي‌ كه‌ براي‌ من‌ كاملاًتازگي‌ دارد سعي‌ در برخوردي‌ صادقانه‌ با خود و ديگران‌ نمايم‌؟
«واگذار كردن‌ به‌ خداوند به‌ معناي‌ درخواست‌ از او جهت‌ نشان‌ دادن‌ ايست‌ كه‌چگونه‌»؟
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست وچهارم خرداد - توسط NASIB - 2014-11-15، 12:14

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست وهشتم خرداد mahla 6 5,084 2015-06-18، 04:41
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیست وهفتم خرداد mahla 6 5,989 2015-06-17، 02:25
  فقط برای امروز-بیست وششم خرداد mahla 6 5,221 2015-06-16، 01:58
  فقط برای امروز-بیست وپنجم خرداد mahla 6 3,973 2015-06-15، 02:14