امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست ودوم خرداد
22خرداد از کتاب اندیشه امروز a day at a time
همه‌ را با مسائل‌ و مشكلات‌ زندگي‌ روزمره‌ مواجه‌ مي‌شويم‌ بدون‌ توجه‌ به‌ اينكه‌ تازه‌برنامه‌ را شروع‌ كرده‌ايم‌ يا آنكه‌ سابقه‌اي‌ 20 ساله‌ داريم‌. گاهي‌ مي‌خواهيم‌ باور داشته‌باشيم‌ كه‌ قادريم‌ تمام‌ مسائل‌ و مشكلات‌ خود را بلافاصله‌ حل‌ كنيم‌ اما بندرت‌اينطور مي‌شود.اگر شعار «آنرا به‌ آرامي‌ انجام‌ بده‌» را در زمانيكه‌ وحشت‌ ناشي‌ ازوجود مشكلات‌ مي‌رود كه‌ وجود ما را تسخير كند به‌ خاطر بياوريم‌ احتمالاً به‌ اين‌نتيجه‌ خواهيم‌ رسيد كه‌ بهترين‌ راه‌ حل‌ براي‌ تمام‌ مشكلات‌ همان‌ «آنرا به‌ آرامي‌انجام‌ بده‌» است‌.آنگاه‌ براي‌ حل‌ مشكل‌ قدم‌ پيش‌ مي‌گذاريم‌ و با گفتن‌ «آنرا به‌ آرامي‌ انجام‌ بده‌» شروع‌به‌ عمل‌ مي‌كنيم‌.آيا همانگونه‌ كه‌ من‌ در برنامه‌ رشد مي‌كنم‌، شعارها نيز در نظر من‌ رشد مي‌كنند؟ممكن‌ است‌ حتي‌ تكرار لغات‌ «آنرا به‌ آرامي‌ انجام‌ بده‌» باعث‌ كندي‌ و آرام‌ شدن‌ اين‌تمناي‌ ذهني‌ در من‌ گردد كه‌ بايد بسياري‌ از كارها را به‌ سرعت‌ انجام‌ دهم‌.آيا كلماتي‌ چون‌ آهسته‌، آرام‌ و تدريجاً قادرند كه‌ جاه‌طلبي‌ مرا مهار كنند؟ چيزي‌كه‌ در بسياري‌ از موارد مرا در موقعيتي‌ قرار داده‌ كه‌ قبلاً فكر آنرا نكرده‌ بودم‌.آيا من‌ ضرب‌ المثل‌ معروف‌ «شهر رم‌ در يك‌ روز ساخته‌ نشد» را بخاطر خواهم‌داشت‌ و به‌ اينكه‌ تمام‌ مشكلات‌ من‌ نيز يكباره‌ از ميان‌ نخواهد رفت‌ ايمان‌ خواهم‌آورد؟
«آنرا به‌ آرامي‌ انجام‌ بده‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست ودوم خرداد - توسط NASIB - 2014-11-15، 12:18

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست وهشتم خرداد mahla 6 5,093 2015-06-18، 04:41
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیست وهفتم خرداد mahla 6 5,993 2015-06-17، 02:25
  فقط برای امروز-بیست وششم خرداد mahla 6 5,230 2015-06-16، 01:58
  فقط برای امروز-بیست وپنجم خرداد mahla 6 3,979 2015-06-15، 02:14