امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-هجدهم خرداد
   18خرداد از کتاب اندیشه امروز
هر چه‌ بيشتر در برنامه‌ پيش‌ مي‌روم‌ شعار «چيزهاي‌ مهم‌ اولويت‌ دارند» اهميت‌بيشتري‌ مي‌يابد. من‌ در گذشته‌ عادت‌ داشتم‌ كه‌ چيزهاي‌ مادي‌ را اهميت‌ بيشتري‌دهم‌ مثلاً فكر مي‌كردم‌ خانواده‌ من‌ در درجه‌ اول‌ اهميت‌ قرار دارد. يا زندگي‌خانوادگي‌ من‌ خيلي‌ مهم‌ است‌ و يا اينكه‌ من‌ در درجه‌ نخست‌ بايد تلاش‌ خود رابكاربندم‌ كه‌ كار خود را حفظ‌ نمايم‌. اما امروز در اعماق‌ قلبم‌ به‌ اين‌ حقيقت‌ غير قابل‌انكار پي‌ برده‌ام‌ كه‌ اگر نتوانم‌ «پاك‌» بمانم‌، هيچ‌ چيزي‌ را كه‌ بتوانم‌ براساس‌ اهميت‌طبقه‌ بندي‌ كنم‌ نخواهم‌ داشت‌. براي‌ من‌ امروز «چيزهاي‌ مهم‌ اولويت‌ دارند» به‌ اين‌معناست‌ كه‌ در زندگي‌ همه‌ چيز بستگي‌ به‌ «پاك‌ بودن‌» دارد. آيا من‌ بخاطراينكه‌امروز «پاك‌ بوده‌ام‌» سپاسگزار هستم‌؟آيا من‌ «پاك‌ بودن‌» و دوري‌ گزيدن‌ از مواد مخدر را در بالاي‌ ليست‌ اولويت‌هاي‌ خودقرار داده‌ام‌؟ آيا من‌ تلاش‌ مي‌كنم‌ كه‌ چگونه‌ از آموخته‌ هايم‌ و از رهنمودهاي‌ برنامه‌ در جهت‌«پاك‌ بودن‌» استفاده‌ نمايم‌؟آيا زمانيكه‌ افكار مختلف‌ ذهن‌ مرا آشفته‌ مي‌سازد اولويت‌ شماره‌ يك‌ زندگي‌ خود رابخاطر مي‌آورم‌؟آيا من‌ دانسته‌ها و تجربيات‌ خود را در رابطه‌ با «پاك‌ بودن‌» به‌ ديگران‌ انتقال‌ مي‌دهم‌؟
«چيزهاي‌ مهم‌ اولويت‌ دارند»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-هجدهم خرداد - توسط NASIB - 2014-11-19، 12:17

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست وهشتم خرداد mahla 6 5,111 2015-06-18، 04:41
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیست وهفتم خرداد mahla 6 6,018 2015-06-17، 02:25
  فقط برای امروز-بیست وششم خرداد mahla 6 5,262 2015-06-16، 01:58
  فقط برای امروز-بیست وپنجم خرداد mahla 6 4,013 2015-06-15، 02:14