امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-شانزدهم خرداد
16خرداد
در روزهاي‌ قديمي‌ ما اغلب‌ تحت‌ تأثير تجربيات‌ ويرانگري‌ كه‌ داشته‌ايم‌ با شور وحرارت‌ فراوان‌ سوگند مي‌خورديم‌: «دوباره‌؟ هرگز» در آن‌ لحظات‌ نوميدي‌ ودرماندگي‌، واقعاً در بر زبان‌ آوردن‌ اين‌ كلمات‌ و اين‌ تعهد و پيمان‌ صداقت‌ وصميميت‌ داشته‌ايم‌ ولي‌ بدون‌ توجه‌ به‌ انگيزه‌هاي‌ ما نتايج‌ هميشه‌ شبيه‌ هم‌ بوده‌است‌. سرانجام‌ تمام‌ جوش‌ و خروش‌هاي‌ عاطفي‌ فراموشي‌ سوگند و شكسته‌ شدن‌پيمان‌ بود تا تجربه‌اي‌ ديگر و شرايطي‌ به‌ مراتب‌ ناخوشايندتر و سوگندي‌ ديگر.گاهي‌ عمر اين‌ تجديد پيمانها به‌ يك‌ روز نيز نمي‌كشيد. در برنامه‌ مي‌آموزيم‌سوگندهايي‌ نظير آنچه‌ گذشت‌ كارگشاي‌ مشكل‌ ما نخواهد بود و ما بايد انرژي‌ ونيروي‌ خود براي‌ امروز بكار گيريم‌ فقط‌ براي‌ 24 ساعت‌.آيا من‌ قادرم‌ كه‌ تنها براي‌ 24 ساعت‌ از مصرف‌ مواد مخدر اجتناب‌ ورزم‌؟يا من‌ قادرم‌ كه‌ با تعيين‌ اهداف‌ و درخواست‌هاي‌ درازمدت‌ چون‌ «دوباره‌ هرگز»،«براي‌ هميشه‌...»، «من‌ هرگز....» به‌ تضعيف‌ نيروي‌ خود نپرورانم‌؟آيا من‌ مي‌توانم‌ با شكستن‌ عبارت‌ و مفهوم‌ براي‌ هميشه‌ به‌ قطعات‌ كوچكتري‌ مانند«فقط‌ براي‌ امروز» و در مواردي‌ «فقط‌ براي‌ چند ساعت‌» شانس‌ موفقيت‌ خود راافزايش‌ دهم‌؟ آيا من‌ صبح‌ كه‌ از خواب‌ بيدار مي‌شوم‌ قادرم‌ يك‌ هدف‌ واقع‌ گرايانه‌ رادر طول‌ روز تعقيب‌ كنم‌؟
«فقط‌ براي‌ 24 ساعت‌ در هر مرحله‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-شانزدهم خرداد - توسط NASIB - 2014-11-19، 12:52

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست وهشتم خرداد mahla 6 5,088 2015-06-18، 04:41
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیست وهفتم خرداد mahla 6 5,990 2015-06-17، 02:25
  فقط برای امروز-بیست وششم خرداد mahla 6 5,224 2015-06-16، 01:58
  فقط برای امروز-بیست وپنجم خرداد mahla 6 3,975 2015-06-15، 02:14