امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-پانزدهم خرداد
15خرداد a day at a time از کتاب اندیشه امروز
بهنگام‌ دعا و نيايش‌ از خداوند بزرگ‌ درخواست‌ مي‌كنيم‌ كه‌ «ما را از گزند وسوسه‌مصون‌ بدار» با اطمينا به‌ اينكه‌ مي‌دانيم‌ كه‌ وسوسه‌ در نزديكي‌ و در كمين‌ ماست‌.وسوسه‌اي‌ كه‌ زيرك‌ است‌ و حيله‌ گر، مقتدر است‌ و صبور و در نهاي‌ سدي‌ خواهدبود در مقابل‌ پيشرفت‌ ما. از اينكه‌ چه‌ وقت‌ و در كجا به‌ سراغ‌ ما مي‌آيد اطلاع‌ نداريم‌.گاهي‌ در لابلاي‌ اشعار يك‌ آهنگ‌ فراموش‌ شده‌، زماني‌ لابلاي‌ رنگهاي‌ يك‌ تبليغ‌ وآگهي‌ در روزنامه‌ و زماني‌ با وضوح‌ و روشني‌ بيشتر بطور مستقيم‌ در دعوت‌ يك‌دوست‌ قديمي‌.... ما هميشه‌ بايد بخاطر داشته‌ باشيم‌ كه‌ استفاده‌ مجدد ما را به‌ همان‌جايي‌ مي‌برد كه‌ از آن‌ فرار كرده‌ايم‌. هميشه‌ بايد هوشيار و گوش‌ بزنگ‌ به‌ اين‌ فكركنيم‌ كه‌ اولين‌ دود.....آيا من‌ بر اولويت‌ شماره‌ اول‌ زندگي‌ خود آگاهم‌؟خداوندا، مرا از گزند وسوسه‌ در امان‌ بدار. به‌ من‌ كمك‌ كن‌ تابا بخاطر داشتن‌ اينكه‌ادامه‌ برنامه‌ بهبودي‌ اولويت‌ شماره‌ يك‌ زندگي‌ من‌ مي‌باشد به‌ پيش‌ روم‌.آيا من‌ هنوز در يك‌ جشن‌ هنگاميكه‌ سيگاري‌ دست‌ به‌ دست‌ مي‌چرخد براي‌ همرنگ‌شدن‌ و احساس‌ تعلق‌ كردن‌، به‌ جمع‌ دوستان‌ قديمي‌ ملحق‌ مي‌شوم‌؟آيا هنوز صداي‌ بر زدن‌ ورقهاي‌ بازي‌ در يك‌ دوره‌ دوستانه‌ مرا از خود بيخودمي‌كند؟
«وسوسه‌ هزار چهره‌ دارد هوشيار باش‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-پانزدهم خرداد - توسط NASIB - 2014-11-19، 12:53

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست وهشتم خرداد mahla 6 5,108 2015-06-18، 04:41
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیست وهفتم خرداد mahla 6 6,017 2015-06-17، 02:25
  فقط برای امروز-بیست وششم خرداد mahla 6 5,260 2015-06-16، 01:58
  فقط برای امروز-بیست وپنجم خرداد mahla 6 4,008 2015-06-15، 02:14