2014-12-07، 01:13
طرز تهيه ترشي قارچ :
قارچ
5/1 کیلوبادمجان
یک کیلوگوجه فرنگی
75 گرمروغن زیتون
يک چهارم لیوانسرکه سیب
یک چهارم لیوانلیمو امانی
3 عددپودر کاری
یک قاشق سوپ خوریپودر گل پر
یک قاشق مربا خوریمیخک درسته
یک قاشق چای خورینمک به مقدار لازم
طرز تهیه: بادمجان را پوست گرفته و به ابعاد 2x2 سانتی متر برش می زنیم و روی حرارت میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگی را در مخلوط کن می ریزیم و بعد بهبادمجان ها می افزاییم تا با هم جا افتاده شوند . سپس روغن زیتون را اضافه می کنیموقتی کمی جوشید لیمو امانی را که دو نیم کرده و هسته های آن را در آورده ایم می افزاییم. پس از اینکه کمی جوشید از روی حرارت بر می داریم . سپس قارچ ها را که به صورت قطعات بزرگ خرد کرده ایم به ترشی می افزاییم و حرارت می دهیم تا چند جوش دیگر بزند.در نهایت ادویه ها و سرکه سیب را اضافه می کنیم . پس از سرد شدن ترشی آماده سرو است . البته این ترشی هر چه بماند خوشمزه تر می شود.
قارچ
5/1 کیلوبادمجان
یک کیلوگوجه فرنگی
75 گرمروغن زیتون
يک چهارم لیوانسرکه سیب
یک چهارم لیوانلیمو امانی
3 عددپودر کاری
یک قاشق سوپ خوریپودر گل پر
یک قاشق مربا خوریمیخک درسته
یک قاشق چای خورینمک به مقدار لازم
طرز تهیه: بادمجان را پوست گرفته و به ابعاد 2x2 سانتی متر برش می زنیم و روی حرارت میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگی را در مخلوط کن می ریزیم و بعد بهبادمجان ها می افزاییم تا با هم جا افتاده شوند . سپس روغن زیتون را اضافه می کنیموقتی کمی جوشید لیمو امانی را که دو نیم کرده و هسته های آن را در آورده ایم می افزاییم. پس از اینکه کمی جوشید از روی حرارت بر می داریم . سپس قارچ ها را که به صورت قطعات بزرگ خرد کرده ایم به ترشی می افزاییم و حرارت می دهیم تا چند جوش دیگر بزند.در نهایت ادویه ها و سرکه سیب را اضافه می کنیم . پس از سرد شدن ترشی آماده سرو است . البته این ترشی هر چه بماند خوشمزه تر می شود.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم