2014-12-28، 08:21
رنگ فقط رنگ خدا
>>>>>>>
این ماجرا در خط هوایی TAM اتفاق افتاد…
>>>>>>>
این ماجرا در خط هوایی TAM اتفاق افتاد…
یک زن تقریباً پنجاه سالهی سفیدپوست به صندلیاش رسید و دید مسافر کنارش یک مرد ساهپوست است،
با لحن عصبانی مهماندار پرواز را صدا کرد…مهماندار از او پرسید: “مشکل چیه خانوم؟”زن سفیدپوست گفت: “نمیتوانی ببینی؟ به من صندلیای داده شده که کنار یک مرد سیاهپوست است، من نمیتوانم کنارش بنشینم، شما باید صندلی مرا عوض کنید!”مهماندار گفت: “خانوم لطفاً آروم باشید، متاسفانه تمامی صندلیها پر هستند، اما من دوباره چک میکنم ببینم صندلی خالی پیدا میشود یا نه.”مهماندار رفت و چند دقیقه بعد برگشت و گفت: “خانوم، همانطور که گفتم تمامی صندلیها در این قسمت اقتصادی پر هستند، من با کاپیتان هم صحبت کردم و او تایید کرد که تمامی صندلیها در دسته اقتصادی پر هستند، ما تنها صندلی خالی در قسمت درجه یک داریم.”و قبل از اینکه زن سفیدپوست چیزی بگویید مهماندار ادامه داد: “ببینید، خیلی معمول نیست که یک شرکت هواپیمایی به مسافر قسمت اقتصادی اجازه بدهد در صندلی قسمت درجه یک بنشیند، با اینحال، با توجه به شرایط، کاپیتان فکر میکند اینکه یک مسافر کنار یک مسافر افتضاح بنشیند ناخوشایند هست.”و سپس مهماندار رو به مرد سیاهپوست کرد و گفت: “قربان این به این معنی است که شما میتوانید کیفتان را بردارید و به صندلی قسمت درجه یک که برای شما رزرو نمودهایم تشریف بیاورید…”تمامی مسافران اطراف که این صحنه را دیدند شوکه شدند و در حالی که کف میزدند از جای خود قیام کردند.
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق