2015-02-06، 02:44
رايج ترين دروغ ما ايرانيا پاي تلفن : "اونم سلام ميرسونه "
من معتقدم اگر به جاي پسر نوح ، دختر نوح با بدان مي نشست ، عمرا حضرت اين قضيه را اينقدر رسانه اي نميكرد .
اصفهانيه : خواب ديدم با خانمم رفتم پاساژ ...
هي آن ميخره ، منم كارت ميكشم ... يهو از خواب پريدم ، دو سه بار موجودي گرفتم ... آخرش بانك گفت : بخدا خواب ديدي !! تو اصلا زن نداري
به اقايوني كه ميخواهن برن خواستگاري يك فن ياد بديم ...
به مادر عروس بگين : شما خواهر بزرگترشين ؟؟؟ بعد تاثيرش را ببينيد !!!!!....
زني در سردخانه همچنان با بادبزن باد شوهر مرحومش را ميزد ..مسئول غسالخانه گفت : خواهرم بخودت زحمت نده آن مرحوم گرما و سرما را حس نميكنه ، راحت باش ...
زن گفت : آخه همسرم گفته بگذار كفن من خشك بشه ، بعد ازدواج كن .... بنظر شما خشك شد ؟؟
با احترام به همه ، شاد باشيد ...
من معتقدم اگر به جاي پسر نوح ، دختر نوح با بدان مي نشست ، عمرا حضرت اين قضيه را اينقدر رسانه اي نميكرد .
اصفهانيه : خواب ديدم با خانمم رفتم پاساژ ...
هي آن ميخره ، منم كارت ميكشم ... يهو از خواب پريدم ، دو سه بار موجودي گرفتم ... آخرش بانك گفت : بخدا خواب ديدي !! تو اصلا زن نداري
به اقايوني كه ميخواهن برن خواستگاري يك فن ياد بديم ...
به مادر عروس بگين : شما خواهر بزرگترشين ؟؟؟ بعد تاثيرش را ببينيد !!!!!....
زني در سردخانه همچنان با بادبزن باد شوهر مرحومش را ميزد ..مسئول غسالخانه گفت : خواهرم بخودت زحمت نده آن مرحوم گرما و سرما را حس نميكنه ، راحت باش ...
زن گفت : آخه همسرم گفته بگذار كفن من خشك بشه ، بعد ازدواج كن .... بنظر شما خشك شد ؟؟
با احترام به همه ، شاد باشيد ...
خدا را دوست دارم ....
*********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....