2016-07-31، 12:13
عشق یا وابستگی
دریافتم که هیچ چیز به اندازه وابستگی و چسبیدن دیوانه وار به فردی دیگر, ارزش و مقام انسان را ضایع نمیکند ,
در واقع وابستگی و چسبیدن, برای جلب توجه, حمایت و عشق دیگران ,
چرا که دیر یا زود این حمایت و توجه از پنجره به اسمان پر میکشد, و دوباره احساس تنهای از پنجره ای دیگر وارد میشود ,
فهمیدم که دو راه بیشتر وجود ندارد ,
یا باید به لحاظ روحی وعاطفی رشد کنم ,
و یا خفت وار در جهت کسب حمایت, عشق و توجه دیگران, روح و روان خود را متلاشی سازم ,
دانستم که بهترین منشأ کسب حمایت و عشق خود من هستم ,
آنگاه که هیچ کس و هیچ چیز دیگر کارگر نمیافتد, تنها آنچه به یاری ما می شتابد حقیقت و خویشتن خود مان است ,
دقیقا در چنین وضعیت و اتکا به خویشتن خویش است که آمادگی و قابلیت ابراز و دریافت عشق را پیدا خواهم کرد ,
عشق و رابطهای که در آن احساس تسلط و مالکیت یا وابستگی دیوانه وار, جایش را به ایثار, فداکاری, بخشش, گذشت و رشد و کمال میبخشد ,
میبایست دست از بازی دادن یکدیگر برداریم, زیرا که جواب نمیدهد ,
باید ابتدا با خودمان اشنا شویم, و با خویشتن خویش مهربان, صمیمی و صادق باشیم...!
دریافتم که هیچ چیز به اندازه وابستگی و چسبیدن دیوانه وار به فردی دیگر, ارزش و مقام انسان را ضایع نمیکند ,
در واقع وابستگی و چسبیدن, برای جلب توجه, حمایت و عشق دیگران ,
چرا که دیر یا زود این حمایت و توجه از پنجره به اسمان پر میکشد, و دوباره احساس تنهای از پنجره ای دیگر وارد میشود ,
فهمیدم که دو راه بیشتر وجود ندارد ,
یا باید به لحاظ روحی وعاطفی رشد کنم ,
و یا خفت وار در جهت کسب حمایت, عشق و توجه دیگران, روح و روان خود را متلاشی سازم ,
دانستم که بهترین منشأ کسب حمایت و عشق خود من هستم ,
آنگاه که هیچ کس و هیچ چیز دیگر کارگر نمیافتد, تنها آنچه به یاری ما می شتابد حقیقت و خویشتن خود مان است ,
دقیقا در چنین وضعیت و اتکا به خویشتن خویش است که آمادگی و قابلیت ابراز و دریافت عشق را پیدا خواهم کرد ,
عشق و رابطهای که در آن احساس تسلط و مالکیت یا وابستگی دیوانه وار, جایش را به ایثار, فداکاری, بخشش, گذشت و رشد و کمال میبخشد ,
میبایست دست از بازی دادن یکدیگر برداریم, زیرا که جواب نمیدهد ,
باید ابتدا با خودمان اشنا شویم, و با خویشتن خویش مهربان, صمیمی و صادق باشیم...!
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق