2018-07-31، 10:04
با سلام علیرضا معتاد خدارو شکر به خاطر یک روز پاک دیگر خدایا من بنده ناشکر تو هستم خدایا ناشکری و ناسپاسی مرا بگذار رو بیماریم من سپاسگراز توهستم من عاشق تو هستم اگر بیماری بگذارد من وقتی به برنامه امدم همه چیزهای مادی معنی روحانی همه چیزم رفت یه معتاد با بیماری فعال بودم من دیگر خسته شده بودم مواد مخدر مشکلم رو حل نمیکرد که هیچ هزار برابر مشکلم رو بیشتر کرده بود خیانت از دست دادن خانه ووووو ولی الان شش ماه و 25 روز از اون روز گذشته که در اصول انجمن هستم من بابت یک روز بدون مصرف مواد مخدر چنان آشفته میشدم که زمین و زمان رو بهم میدوختم ولی الان چند صباحی دارم با آرامش زندگی میکنم ولی الان ذهن بیمار من میگه چرا اون خونه رو ازدست دادی رنجشام رو میگه برو بکش بزن داغون کن ولی وقتی در اصولم در مقابل بیماری خود عاجز هستم و کاری از دستم برنمیاد و فقط باید به بهبودی و فقط برای امروز زندگی کنم من از خدا صادقانه هیچ چیز نمیخام فقط محتاج نامرد نباشم ولی اینا تو حرف راحتن باید عملی باشه خدایا کمکم کن به مادیات فکر نکنم فقط به بهبودیم فکر کنم و به این فکر کنم شاید تاالان به طرز فجیعی کارم به تیمارستان کشیده شده بود خدارو شکر خدارو شکر خدایا من در مقابل بیماریم عاجزم به من کمک کن فقط برای امروز زندگی کنم