2020-02-27، 04:25
با سلام علیرضا معتاد من چون مصرف کننده مواد مخدر بودم و هیچ شناختی از اصول انجمن نداشتم و با کله بیمار خودم استفاده میکردم و اصلا اطلاعی نداشتم که در مقابل بیماری اعتیادم عاجز هستم وقتی نواقصم عود میکردند و بیماری اعتیاد به من فتوا میداد در حد 100در صد از اعتیاد فعالم استفاده میکردم و در محیط کارم چنان جنجال بوجود اوردم فقط بخاطر خودمحوری خشم غرور کاذب و اعتیاد فعال که به بدترین نحو اخراج شدم همین بیماری چنان در محیط خانواده باعث کینه و نفرت شد که باعث برهم خوردن زندگیم و پاشیدن خانواده به بدترین و هراران بار بدترین شرایط شد بیماری اعتیاد چنان برمن سوار شد که دوستانی پیدا کردم که مرگ اورترین دوستان دنیا بودند ولی ولی من در انکار بیماریم غوطه ور بودم و اصلا آگاهی نداشتم بیتفاون فقط بخاطر نئشگی و اجبار به مصرف فقط به حرف بیماریم گوش میدادم زندگیم غیر قابل اداره شد الانم من در چرخه بیماری اعتیاد فعال میفتم مثل خودخواهی خشم کینه و رنجش حسادت کنترل تاسف خوردن به حال خود قربانی بودم حقم داره خورده میشه شان من این نیست بزرگ نمایی کوچک نمایی که هرکدام از اینها وقتی فعال میشه اتش اعتیاد من رو آشفته میکنه اعتید فعال اگر بها بدم اگر ننویسم اگر از راهنما کمک نگیرم اگر بها بدم مثل گذشته زندگیم غیر قابل اداره میشه از خداوند مهربان کمک میخام من خیلی عاجزم همه چیم رو دادم تا به بهبودی رسیدم الانم دوست دارم آدم سازنده ای باشم خدایا کمکم کن