2013-12-11، 09:20
ترشــی آلبــالو
مـواد لازم
آلبالو: يك كيلوگرم
شكر: 800 گرم
سركه سفيد: دو پيمانه
نعنا خشك: يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه
آلبالوها را شسته و ميگذاريم تا خوب خشك شوند، سپس در يك شيشه بزرگ، تميز و خشك يك رديف آلبالو ريخته، روي آنها را با شكر ميپوشانيم و مجددا آلبالوها را در شيشه ريخته و لايه به لايه شكر بين آلبالوها ميريزيم. در مرحله بعد نعنا خشك پودر شده را با سركه سفيد مخلوط ميكنيم و سركه را روي محتويات شيشه ميريزيم تا جايي كه كاملا روي آلبالوها با سركه پوشيده شود. در شيشه را محكم بسته و در جاي خشك و خنك به مدت يك ماه قرار ميدهيم تا ترشي آماده شود.
نکته
بهتر است در شيشه سفت و محكم باشد، زيرا اگر ترشي آلبالو هوا بكشد، بلافاصله فاسد ميشود.
مـواد لازم
آلبالو: يك كيلوگرم
شكر: 800 گرم
سركه سفيد: دو پيمانه
نعنا خشك: يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه
آلبالوها را شسته و ميگذاريم تا خوب خشك شوند، سپس در يك شيشه بزرگ، تميز و خشك يك رديف آلبالو ريخته، روي آنها را با شكر ميپوشانيم و مجددا آلبالوها را در شيشه ريخته و لايه به لايه شكر بين آلبالوها ميريزيم. در مرحله بعد نعنا خشك پودر شده را با سركه سفيد مخلوط ميكنيم و سركه را روي محتويات شيشه ميريزيم تا جايي كه كاملا روي آلبالوها با سركه پوشيده شود. در شيشه را محكم بسته و در جاي خشك و خنك به مدت يك ماه قرار ميدهيم تا ترشي آماده شود.
نکته
بهتر است در شيشه سفت و محكم باشد، زيرا اگر ترشي آلبالو هوا بكشد، بلافاصله فاسد ميشود.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم