2014-01-05، 09:38
در ابتدای بهبودی به تازه واردین گفته میشود(باز هم در جلسات شرکت کنید چون برایتان کار خواهد کرد)) و یا ((کسانی که به طور مرتب در جلسات شرکت میکنند پاک میمانند))............ جلسات بهبودی مکانی امن برای یک معتاد در حال بهبودی محسوب میگرد چرا که روح همدلی و همسانی با سایر معتادین تجربه میگردد' با شرکت در جلسات بهبودی تمرین میکنیم با جمع باشیم جمعی که پر است از ادمهای مثبت و پرانرژی و مفید و ضمنا از تنهایی و انزوا که از شاخصه های اصلی بیماری اعتیاد است فاصله میگیریم۰. در جلساتیاد میگیریم که چطوربدون مواد مخدر مشکلات خود را حل کنیم و زندگی شاد و مفیدی داشته باشیم۰. بهبودی هیچگاه برای ما به تنهایی حاصل نمیگردد چرا که برنامه بهبودی یک برنامه جمعی است نه یک برنامه فردی' در جلسات به حرفهای دیگران گوش میدهیم و از انچه مفید است در زندگی شخصی خود استفاده میکنیم و حرفهای بدردنخور را فراموش میکنیم'در جلسات تجربه و توانایی و امیدمان را با تازه واردین تقسیم میکنیم' در جاده بهبودیدیگران در حال حرکتند و وقتی من توقف میکنم انها با چند بوق از من میخواهند به راهم ادامه دهم اما اگر من از حرکت خودداری کنم انها از کنارم رد میشوند و به راهشان ادامه خواهند داد مهم نیست که چقدر پاک هستید.پاکی بلند مدت دلیلی بر عدم شرکت در جلسات نمیباشد و اصول ابتدای برنامه بز هم کارایی خواهد داشت پس ((باز هم در جلسات شرکت کنید چون برایتان کار خواهد کرد))
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست