2014-03-15، 12:02
چک و دادم به کارمندمون میگم برو این چک رو بخوابون. میگه تو بانک؟!!! می گم پـَـ نـَـ پـَـ چک بخوابون تو گوش رئیس بانک
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
پ نه پ
|
2014-03-15، 12:02
چک و دادم به کارمندمون میگم برو این چک رو بخوابون. میگه تو بانک؟!!! می گم پـَـ نـَـ پـَـ چک بخوابون تو گوش رئیس بانک
2014-03-15، 12:17
زنگ زدم تاکسی تلفنی میگم کد 89 هستم ماشین دارین ؟ میگه: بله میخوایین؟
پـَـ نـَـ پـَـ میخواستم بگم خوش به حالتون که ماشین دارین ما نداریم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: amirhosein ، sadaf
2014-03-15، 12:18
به مامانم میگم فردا می خوام روزه بگیرم. میگه: سحر صدات کنم؟
پـَـ نـَـ پـَـ سپیده رو بیشتر دوست دارم، سپیده صدام کن!!!
سپاس شده توسط: amirhosein
2014-03-15، 12:19
دیشب خواهرزادم خیلی گریه می کرد، نمی ذاشت بخوابم به مادربزرگم گفتم یه قصه براش بگو تا آروم شه دیگه. گفت: مثله قصه ی شاه پریـــــــون!!! گفتم پـَـ نـَـ پـَـ قصه هفت دراکولا در شب تعریف کن که دیگه اصلا نخوابه
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
2014-03-15، 12:20
به مامانم میگم: یه چیز بنداز رو بابا، خوابه …
میگه: پتو خوبه؟ پَــ نَـ پَــ میز، میز بهتره
2014-03-15، 12:21
تصادف کردم، سمت شاگرد از جلو تا عقب کلا مرخص شده.
عکسشو به دوستم نشون دادم. میپرسه: تصادف کردی؟ پـَـــ نــه پـَـــ دادم صافکاری اینجوریش کرده که راحت تر بتونم تو کوچه ها بپیچم
2014-03-24، 10:44
ﺩﺍﺩﺍﺷﻢ ﺩﺍﺷﺖ ﺯﻏﺎﻝ ﻣﯿﺰﺍﺷﺖ ﺭﻭ ﮔﺎﺯ ﻭﺍﺳﻪ ﻗﻠﯿﻮﻥ. ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﺑﺰﺍﺭﯼ؟ ﺩﺍﺩﺍﺷﻢ ﻣﯿﮕﻪ ﭘـَـ ﻧـَـ ﭘـَـ ﺯﻏﺎﻻ ﺳﺮﺩﺷﻮﻥ ﺷﺪﻩ ﻣﯿﺰﺍﺭﻡ ﺭﻭ ﺁﺗﯿﺶ ﮔﺮﻣﺸﻮﻥ ﺑﺸﻪ
سپاس شده توسط: amirhosein ، babak
2014-03-29، 09:20
سگ افتاده دنبالم داشتم فرار میکردم دوستم گفت سگ افتاده دنبالت پـَـ نـَـ پـَـ مسابقه دوه میخوام اول شم دارم از شرکت میام بیروون میگم خداحافظ میگه داری میری ؟ پـَـ نـَـ پـَـ دارم میام ________________________________________________________________ داشتم چایی می خوردم رفیقم یه مگسا زد صاف افتاد توی چایی گفت : آخ افتاد تو چاییت؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ خودش پرید اینتو یه دست به آب برسونه _____________________________________________________________ داریم راه میریم با دوستام پام پیچ خورده خوردم زمین میگه کمک میخوای؟ میگم پـَـ نَ پـَـ شماها خودتونو نجات بدین من اینجا میمونم مقاومت میکنم بریییید برییییییید سپاس شده توسط: babak
2014-03-29، 10:07
حواسم نبود با صورت رفتم تو در میگه ندیدش ؟ میگم :پ .ن .پ. من دارکوبم می خوام با منقار یه سوراخ برای خودم باز کنم . رفتم صندلی بخرم واسه کامپیوتر،یارو گفت : راحت باشه ؟ پ.ن.پ. . خار داشته باشه .... لاک پشته ما را دیده رفته تو لاکش..... دوستم میگه:ترسیده؟ میگم. پ . ن . پ .. چشم گذاشته ما بریم قایم بشیم..بدو بریم بدو..
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
2014-04-03، 11:50
میگم اینجا خیلی تاریکه ! میگه چراغارو روشن کنم ؟ گفتم پـَـــ نــه پـَـــ برو شیر آبو باز کن !
میرم در سوپری میگم یه نوشابه شیشه ای لطفا. میگه میخوری؟میگم پ ن پ من بازیگر سینمام میخوام باهاش عکس بگیرم تبلیغ شه واسه پپسی!!
|
|