2014-10-08، 08:51
بزرگترین معجزه در جهان آن است که تو هستی، من هستم. بودن بزرگترین معجزهاست و مکاشفه درهای این معجزه بزرگ را برویت میگشاید.
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
|
اشو.اوشو
|
2014-10-08، 08:51
بزرگترین معجزه در جهان آن است که تو هستی، من هستم. بودن بزرگترین معجزهاست و مکاشفه درهای این معجزه بزرگ را برویت میگشاید.
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، sepahrad
2014-10-08، 08:52
.•
دمادم در فقر واژه بسر مي برم . هر واژه را با ترديد محض بر زبان مي آورم ، چون خوب مي دانم كه كافي نيست ، ناقص است . هيچ چيز كافي نيست – حقيقت چنان بيكران و واژگان چنان حقير .• .• اُشـو •. Osho .•
2014-10-08، 08:54
.•
يكي از اساسي ترين توهمات آدمي اين است كه گمان مي كند عشق را مي شناسد به همين سبب از تجربه ي عشق عاجز است . هر كسي مي پندارد كه مي داند عشق چيست بنابراين نيازي به تجربه ي آن احساس نمي كند .به همين دليل عشق با دنياي ما قهر كرده است . ما با عاشقاني روبروييم كه از عشق تهي اند. والدين تظاهر مي كنند كه فرزندان شان را دوست دارند .شوهران تظاهر مي كنند. همسران تظاهر مي كنند . تظاهر و تظاهر .البته هيچ كس به عمد اين كار را نمي كند بسياري از آها نمي دانند كه چنين مي كنند و اي كاش از همان ابتدا آدم ها مي آموختند كه عشق برترين هنر زندگي ست به جادو ميماند و معجزه مي كند. اي كاش مي آموختند كه عشق را بايد كشف كرد بايد براي كشف آن زحمت كشيد .بايد به ژرفاي آن رفت و شيوه ها ي آن را آموخت . .• .• اُشـو •. Osho .•
2014-10-08، 08:58
به وجودت گوش بسپار که مدام دم گوش تو مي خواند و آن ندايي خاموش و بي صداست. درست است بر سرت فرياد نمي کشد ولي اگر کمي ساکت باشي ، صراط مستقيم را احساس مي کني.
همان کسي باش که هستي، هرگز سعي نکن ديگري باشي. و آنگاه به بلوغ خواهي رسيد. بلوغ يعني پذيرش مسئوليت به هر قيمتي ، اينکه خطر هرچيزي را به جان بخري که خودت باشي. همه داستان بلوغ همين است.. - بلوغ - .• .• اُشـو •. Osho .•
سپاس شده توسط: Arghavan ، mohsen..yazd ، NASIB ، sepahrad
2014-10-08، 09:00
جناب اُشو، منظورتان زمانی که می گویيد، "بر آن مراقبه كن" چيست؟ لطفا آن را در رابطه با مشکل من با "حسادت" توضيح دهيد.
. . وقتی که میگویم روي آن مدیتیشن كن، به این معنی نیست كه روي آن فکر کن ، منظورم تمرکز کردن بر روی آن نیست، منظورم این نیست كه روي آن تامل كن. وقتی که میگویم بر آن مراقبه كن، منظورم تماشا كردنست، شاهد بودنست. هر مسئله اي كه هست - خشم، سكس، حسادت، طمع، نفس - هر مسئله اي که هست، "دارو" همانست. اگر از حسادت رنج می بري، فقط تماشایش كن كه چگونه پدید می آید، چگونه تو را تصرف ميكند، چگونه احاطه ات ميكند، ابري ات ميكند،چگونه سعي ميكند دستکاری ات كند، چگونه تو را به راهي ميکشد كه هرگز نمي خواستي از اول آنجا بروي، در نهایت چگونه آن ایجاد سرخوردگي بزرگي در تو ميكند، چگونه انرژي ات را از بین می برد،انرژي را پراکنده ميكند و احساس بسیار منفی افسردگي ايجاد ميكند، نا امیدي. فقط همه چیز را تماشا کن. و به یاد داشته باش محکوم نکني، چرا که اگر محکوم كني، شروع به فکر کردن افتاده اي.نمی گویم آن را محکوم كن. فقط کافیست از منظر خارجي آن را ببینید، بدون محکومیت، بدون ارزيابي، بدون هیچ گونه قضاوت یا مخالفت. فقط تماشا كن، از دور، با فاصله. .• .• اُشو ، مهمان •
2014-10-08، 09:01
کسی که به راستی دیندار است زندگی عادی خود را در نهایت خوشی و سرمستی می گذراند. او زندگی را عادی و معمولی نمی پندارد، بلکه با شور و حالی وصف ناپذیر سپری می کند.
زندگی موهبتی از جانب کل و از فراسوست. باید حرمت آن را نگاه داشت، باید به آن عشق ورزید و قدر آن را دانست.و زندگی به راستی موهبتی عظیم است. .• .• اُشـو •. Osho .•
2014-10-08، 09:19
مردم غمگين همه گذشته خود را به تسخير درآورده اند. آنان از تسلط بر ديگران لذت مي برند. آنان هيچ تفريح ديگري ندارند مگر تسلط بر انسانهاي ديگر و سلب آزادي آنان. تنها تفريحشان غمگين و آزرده ساختن ديگران است. نسبت به مردمي كه شاد هستند و مي توانند به رقص و آواز درآيند و خوش و خرم باشند بسيار حسودند و از دستشان عصباني. اين مردم غمگين به قدري خرابي به بار آورده اند كه ميزان آنها تخمين ناپذير است. هيچكس به اندازه اينان به بشر آسيب نرسانده است. من مي كوشم انساني جديد بيافرينم و انسان جديد را فقط با نگرشي جديد به دين مي توان آفريد. من مبلغ دين عشق، خنده و جشن هستم. تجربه من اين است كه وقتي كسي خوش و شادمان باشد، بين او و هستي پل زده مي شود. بنابراين من درس شادماني مي دهم و نه چيز ديگر.
2014-10-08، 09:21
.• امروز سالروز ترك كالبد اُشو •.
پیش از آنكه مرگ بر در بكوبد، هر آنچه داری تقسیم كن! آیا می توانی ترانه ای زیبا بخوانی؟ بخوان و آن را تقسیم كن. آیا می توانی تصویری را نقاشی كنی؟ نقاشی كن و آن را تقسیم كن. هر آنچه در كف داری.. و هرگز كسی را ندیده ام كه چیزی برای تقسیم كردن نداشته باشد. امروز سالروز ترك كالبد اُشو اشو در 19 زانویه 1990 کالبد خود را ترک کرد. روی مقبرۀ او نوشته شده: "هرگز متولد نشد، هرگز نمرد، فقط بازدید کننده ای از سیاره زمین بود"
سپاس شده توسط: Arghavan ، mohsen..yazd ، mohammad ، NASIB ، sepahrad
2014-10-09، 07:19
اگر خود را تغيير دهي، تغيير جهان را آغاز كرده اي. اوشوبا تغيير تو، بخشي از جهان تغيير كرده است. مشکل در مالکیت است نه در خود زندگی. هرچه بیشتر مالک باشی، بیشتر در ترس ازدست دادن هستی.
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
2014-10-14، 04:56
عشق بايد زميني باشد. همانگونه درخت بدون زمين نمي تواند رشد كند و به ريشه هايي در زمين احتياج دارد عشق نيز نيازمند ريشه هايي در زمين است. مظهر زمين، بدن است اما درخت تا اوج آسمان بالا مي رود و به ابرها مي رسد. هر درختي سوداي رسيدن به ستاره ها را دارد. اما يك چيز را به خاطر داشته باش: درخت هر قدر هم بالاتر برود ريشه هايش عميق تر فرو مي روند. در اينجا تناسبي وجود دارد. عمق ريشه هاي درخت بايد با ميزان ارتفاعي كه درخت بالا مي رود برابر باشد. بايد بين عمق و ارتفاع تعادل كامل برقرار باشد. درخت با ريشه هاي كوچك نمي تواند زياد بالا برود. اگر اين كار را بكند فرو مي افتد. اينكه درختي بدون ريشه دواندن در زمين بالا و بالاتر برود و به ستاره ها برسد كاملا بي معناست. بلي، عشق بايد از زمين فراتر برود اما عشق بدون كمك زمين قادر به اين كار نيست. نيازمند حمايت زمين است. عشق بايد چيزي برتر از اميال نفساني باشد اما اميال نفساني بايد پشتيبان آن باشند. عشق ضد اميال نفساني نيست. برتر بودن به معناي ضديت داشتن نيست. عشق اميال نفساني را نيز دگرگون مي كند. آنرا به دوست داشتن و احساس همدردي دگرگون مي كند. گلهايي كه در بالاي درخت شكوفه مي كنند هداياي زمين اند. زمين ضد درخت نيست. پس يك انسان بيدار شده واقعي، پلي است ميان اين دنيا و آن دنيا. ميان روح و ماده. - اُشو - OSHO -
|
|