آیا میدانید :
ورود
هنوز عضو نشدی؟همین حالا عضو شو ;)
نام‌کاربری:
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

انجمن بانیان بهبودی
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • تقویم
  • راهنما
Home انجمن بانیان بهبودی قوانین سایت فراخوان (> چرا بانیان بهبودی را انتخاب کردم ؟ <) چرا بانیان بهبودی ؟؟؟؟؟؟

تابلو اعلانات انجمن بانیان بهبودی
تاکی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر موژه چون سیل روانه
  • جلسات مجازی بانیان بهبودی
  • اساسنامه بانیان
  • پیامهای بهبودی بانیان
  • your title
  • خزانه جلسات مجازی بانیان
  • ارتباط با خدمتگزاران بانیان
  • سایت بانیان
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چرا بانیان بهبودی ؟؟؟؟؟؟
amir.a
4
عضو جدید
*
عضو انجمن
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 174
21 سپاس گرفته‌شده در 0 ارسال
2014-04-05، 11:43
باسلام به دست اندرکاران وکاربران سایت زیبا ودوست داشتنی بهبودی
از آشنایی و ثبت نام خود به عنوان یک عضو جدید خوشحالم .که با چنین جمعی آشنا شده ام . امیدوارم بتوانم استفاده مفیدی در اوقات فراغت کسب نمایم
سپاس شده توسط: NASIB ، GOMNAM ، sadaf ، mohammad ، mohsen..yazd ، shakiba ، رسول ، سارا ، leila ، مائده ، amirhosein
esy61
2
عضو جدید
*
عضو انجمن
سپاس‌ها: 0
12 سپاس گرفته‌شده در 1 ارسال
2014-04-15، 09:50
سلام به همه خدمتگزاران و دوستان همدرد
من با مطالعه تجربه دوستان در سایت متوجه شدم که بانیان بهبودی میتونه به من کمک کنه ذهنم را ارام کنم
با استفاده از دانش و تجربه اعضا میتونم از فعال شدن بیماریم جلوگیری کنم
با مشارکت دوستان همدرداز راهکارها وابزارهای انها برای پرهیز از نواقصم استفاده کنم
و همیشه در مسیر بهبودی باشم

ما با درمیان گذاشتن انچه که داریم ان را حفظ می کنیم
سپاس شده توسط: NASIB ، mohammad ، GOMNAM ، sadaf ، mohsen..yazd ، آرتیمس ، shakiba ، سارا ، leila ، amirhosein
sabor
179
62
**
عضو نیمه فعال
سپاس‌ها: 239
625 سپاس گرفته‌شده در 55 ارسال
2014-04-24، 07:57
بانیان بهبودی هم یکی از اون سایت های دوازده قدمی هستش که من راه وروش درست زندگی کردن رو درش آموختم و میتونم به همه توصیه کنم انجمن های دوازده قدمی که یکیش هم همین سایت بانیان بهبودی هستش منو باخودم آشنا کرد و زیربنای صحیح وبااطمینان به خود زندگی کردن را برام پایه ریزی کرد بهرحال سپاسگزارم از دوستانی که کمرهمت بستن و این سایت ها را بنیان گذاری کردن دست همه درد نکنه و پیشرو وموفق باشید در تمام مسیربهبودی دوستان دست اندرکار .
سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf ، mohsen..yazd ، آرتیمس ، shakiba ، رسول ، GOMNAM ، سارا ، amirhosein
mohsen..yazd
1,432
355
منشی تالار بانیان بهبودی
منشی
سپاس‌ها: 13307
5832 سپاس گرفته‌شده در 1046 ارسال
2014-04-25، 01:06
سلام و خسته نباشید به کسانی که این سایت رو راه اندازی کردن
انجمن های دوازده قدمی پایه و بنیانش از عشق بنا شده و من میام اینجا هم عشق میگیرم و هم عشق میدم تا به کمک هم بتونیم راه درست زندگی کردن رو به همدیگه یاد بدیم امیدوارم همه کاربرها کمر همت ببندند و با پستهای زیباشون و با هدف والایی که دارن به همدیگه یاری برسونن.
تصویر: images/smilies/heart.gifهرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیرتصویر: images/smilies/heart.gif
سپاس شده توسط: آرتیمس ، sadaf ، shakiba ، NASIB ، GOMNAM ، سارا ، leila ، مائده ، amirhosein ، taranom
sahar
235
86
منشی انجمن نارانان
**
عضو نیمه فعال
سپاس‌ها: 554
823 سپاس گرفته‌شده در 64 ارسال
2014-04-28، 09:35
Rolleyesباسلام وخسته نباشيدبه دوستاني که در اين تالار زحمت ميکشندمن خوشحالم که در اين سايت هستم وتشکر وسپاسگزاراز دوستي که اين سايت را به من معرفي کردمن با ورود به اين سايت کلي از دوستان بهبودي تجربه ميگيرم چه حال خوبي داشته باشم وچه حال بدي داشته باشم هر دو مورد را با دوستان در ميان ميگذارم ومن را راهنمايي ميکنندواين سايت را خيلي دوست دارم چون همه هم درديم وبهتر همديگر را درک مي کنيم با تشکر وسپاسگزار از زحمات شماHeart
سپاس شده توسط: NASIB ، رسول ، reza56 ، آرتیمس ، mohsen..yazd ، GOMNAM ، سارا ، leila ، sadaf ، amirhosein ، taranom
arman
1
عضو جدید
*
عضو انجمن
سپاس‌ها: 2
11 سپاس گرفته‌شده در 0 ارسال
2014-06-13، 05:04
باسلام.خداوندا....تو خود شاهد بودي هرروزدر تشيح جنازه خودم شرکت ميکردم.و تابوت اعتيادم را به تنهاي به دوش ميکشيدم.از اينکه اجازه دادي دوباره زندگي کنم تورا سپاس. خودم را تقديم تو ميدارم کمکم کن تا بتوانم با اراده تو زندگي کنم ويماني را که در طوفان با تو بسته ام در ارامش فراموش نکنم((امين))______________من به اين دليل بانيان بهبودي را انتخاب کردم که واقعا خدمت گذاران صادق و فعالي دارد وشخصيت پردازي در کار نيست وهمه اعضا چه عضو وچه مهمان به يک چشم ديده ميشوند وهمه به عنوان هم درد پذيرفته ميشوند همين.
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، GOMNAM ، رسول ، هادی ، NASIB ، سارا ، leila ، مائده ، sadaf ، amirhosein ، taranom
مائده
18
عضو جدید
*
عضو انجمن
سپاس‌ها: 83
93 سپاس گرفته‌شده در 6 ارسال
2014-08-07، 04:28
باسلام به دوستان عزيزم
من خوندن تجربه ها ومطالب رو دوست دارم وسعي ميكنم از تجربه دوستان استفاده كنم.

سپاس شده توسط: sadaf ، GOMNAM ، mohsen..yazd ، NASIB ، amirhosein ، taranom
MOZHGAN
924
75
منشی تالار بانیان
علی البدل منشی
سپاس‌ها: 511
2196 سپاس گرفته‌شده در 782 ارسال
2014-08-14، 12:18
سلام و خدا قوت به تمامی زحمتکشان تالار و سایت بانیان بهبودی . من یکی از مهمترین دلایلم برای انتخاب بانیان بهبودی وجود صمیمیت و همدلی که بین خدمتگزاران و بقیه اعضاء وجود دارد و همه از هر NGO در کنار هم و به دور از هر گونه تنش در تجربه ،نیرو و امید یکدیگر شریک هستند ، و سنتها در این فضای مجازی به خوبی قابل دیدن و درک شدن میباشد. با آرزوی بهبودی و آرامش برای تک تک شما خوبان.
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، amirhosein ، NASIB ، taranom ، GOMNAM
amirhosein
84
22
علی البدل منشی انجمن NA
**
عضو نیمه فعال
سپاس‌ها: 3055
397 سپاس گرفته‌شده در 26 ارسال
2014-08-14، 03:40
بنام خدا 
من اميرحسين .پ هستم از انجمن ان اي مشهد و با کمک برنامه 13 سال و 4 ماه و هفت روز پاکي دارم . من بیشتر جلسات حضوري مي روم و خيلي کم به فضاي مجازي مي آيم . وقتي که مي بينم در اين گروه شخصيت پردازي وجود ندارد و سنتها را تا حد ممکن رعايت  ميکنند خوشحال مي شوم چرا که رعايت نکردن سنتها حتي در دنياي مجازي باعث آسيب به ديگران ميشود . من عضو گروه بانيان بهبودي هستم و معتقدم بايد دين خود را در انجمن ادا کنم . من علاوه بر اين تالار ، از تالار رسمي ان اي نيز استفاده ميکنم . مهم اين است که در دنياي مجازي نيز اصل گمنامي رعايت شود . 
اميدوارم بتوانم الگوي خوبي براي همدردانم باشم . 
سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، sadaf ، GOMNAM ، sepahrad ، taranom
عارف.زر
1
عضو جدید
*
عضو انجمن
سپاس‌ها: 0
4 سپاس گرفته‌شده در 1 ارسال
2015-05-15، 09:47
با سلام و درود خدمت دوستان و همدردهای عزیزم 
من تازه با این سایت اشنا شدم 
 چون میخواستم راحت تر درک قدم رو بگیرم نیاز به یک انجمن مجازی بود 
که خدا رو شکر پیدا کردم
امیدوارم در کنار هم بتوانیم به هر چه بالا رفتن اگاهی و بهتر زندگی کردن هم کمک کنیم 
به امید خدا

سپاس شده توسط: GOMNAM ، mohsen..yazd ، sepahrad ، sadaf
« قدیمی‌تر | جدید تر »
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

• نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
  • تماس با ما
  • تیم مدیریت
  • آمار انجمن
  • بازگشت به بالا
  • پیوند سایتی RSS
درباره ی ما

تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی فقط یک انجمن مجازی می باشد و اعضای انجمن های 12 قدمی تجربیات و مطالب نشریات خود را در این تالار به اشتراک می گذارند. شما هم می توانید تجربیات خود را برای دوستان خود در زیر سوالات قرار دهید.
دوستان ما
  • سایت بانیان بهبودی
  • پیامهای بهبودی
  • آراز هاست
  • مای بی بی ایران
  • سایت شما
  • سایت شما
  • سایت شما
  • سایت شما
  • سایت شما
  • سایت شما
Design By : SOHRAB
MyBB, © 2002-2022
تمامی حقوق این وب سایت مربوط به انجمن بانیان بهبودی میباشد.
حالت خطی
حالت موضوعی