2014-03-11، 12:36
مرغ زیره دار با سس گوجه
روغن
به مقدار لازم
سینه مرغ بدون استخوان
4 عدد
زیره سبز
3/4 قاشق چایخوری
نمک
1/4 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده
300 گرم
پنیر موزارلا رنده شده
3/4 پیمانه
گشنیز تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری
برای تهیه مرغ زیره دار با سس گوجه فرنگی، ابتدا در یک تابه روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید.
هر دو طرف مرغ را به طور مساوی با 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره و نمک آغشته کنید. و در حدود 6 دقیقه هر طرف آن را در تابه قرار دهید.
مرغ را از تابه خارج کنید و 1/4 قاشق چایخوری یاقیمانده زیره سبز و گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
مرغ را دوباره به تابه اضافه و مخلوط گوجه فرنگی را به طور مساوی بر روی مرغ بریزید و سپس به طور مساوی با پنیر پوشش داده و به مدت 2 دقیقه و یا تا زمانی که پنیر آب شود، بر روی حرارت قرار دهید.
مرغ را در ظرف بریزید و روی آن را با گشنیز تزئین نموده و سرو کنید.
روغن
به مقدار لازم
سینه مرغ بدون استخوان
4 عدد
زیره سبز
3/4 قاشق چایخوری
نمک
1/4 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده
300 گرم
پنیر موزارلا رنده شده
3/4 پیمانه
گشنیز تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری
برای تهیه مرغ زیره دار با سس گوجه فرنگی، ابتدا در یک تابه روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید.
هر دو طرف مرغ را به طور مساوی با 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره و نمک آغشته کنید. و در حدود 6 دقیقه هر طرف آن را در تابه قرار دهید.
مرغ را از تابه خارج کنید و 1/4 قاشق چایخوری یاقیمانده زیره سبز و گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
مرغ را دوباره به تابه اضافه و مخلوط گوجه فرنگی را به طور مساوی بر روی مرغ بریزید و سپس به طور مساوی با پنیر پوشش داده و به مدت 2 دقیقه و یا تا زمانی که پنیر آب شود، بر روی حرارت قرار دهید.
مرغ را در ظرف بریزید و روی آن را با گشنیز تزئین نموده و سرو کنید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم