2014-06-02، 05:47
آیا میل و اراده شخصیتان ، موجب دردسرتان شده و برایتان اشکال به وجود آورده؟ چند مثال بزنید:
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
|
آیا میل و اراده شخصیتان ، موجب دردسرتان شده و برایتان اشکال به وجود آورده؟ چند مثال
|
2014-06-02، 05:47
آیا میل و اراده شخصیتان ، موجب دردسرتان شده و برایتان اشکال به وجود آورده؟ چند مثال بزنید: .
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه
2014-06-02، 05:48
چون این سوال بیشتر به مسائل جنسی می خورد ، باید خیلی مراقب باشید که این بخش از نوشته هایتان به صورتی باشد که فقط خودتان بتوانید آن را بخوانید و در صورت لزوم از روی آن برای راهنمایتان توضیح بدهید ( بهتر است به صورت رمز و کد بنویسید )...
وقتی به گذشته نگاه میکنم متوجه میشوم که متاسفانه همه افکار و رفتارم برای فرو نشاندن هواهای نفسانیم بوده است ! برای من خیلی سخت است که الان بخواهم بخشی از تمایلات نفسانیم را زیر ذره بین ببرم ! ( به دلیل تعدد موضوعات )...اما همان طور که در بالا اشاره کردم زیر بنای ۹۰٪ تمایلات نفسانی ما به مسایل جنسی برمیگردد. شما هم میتوانید بر حسب مورد ، آنها را به صورتی که گفتم در دفترتان بنویسید. هدف این سوال این است که ما به عنوان معتاد بفهمیم ، در گذشته و حال ، چقدر مطیع هوای نفسمان بوده ایم یا هستیم!
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
3-آیا خداوند را در زندگی خود کنار گذاشته بودید؟(مثال بزنید) | mehdiast | 4 | 8,363 |
2016-12-07، 12:05 آخرین ارسال: میثم رهایی |
|
6-در مورد میل و اراده شخصی(هوای نفس)که باعث تباهی وبروز مشکلات در زندگیتان شده چند مث | mehdiast | 1 | 10,542 |
2013-10-17، 08:53 آخرین ارسال: GOMNAM |