2014-02-27، 06:49
26) بیماریم چگونه بر زندگیم در خانه،همسرم و یا (نداشتن همسر)، کودکانم و یا( نداشتن بچه) تاثیر گذاشته است؟
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
|
26) بیماریم چگونه بر زندگیم در خانه،همسرم و یا (نداشتن همسر)، کودکانم و یا( نداشتن بچ
|
2014-02-27، 06:49
26) بیماریم چگونه بر زندگیم در خانه،همسرم و یا (نداشتن همسر)، کودکانم و یا( نداشتن بچه) تاثیر گذاشته است؟ .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd
2015-01-14، 03:41
این پرسش بیشتر به جنبه ی انحرافات عاطفی زندگی من نزدیک میشود. ما فهمیدیم که بیماری و مشکل ما عاطفی هم بود. همچنین متوجه شدیم که احساسات ما تا حد قابل توجهی توسط شهوت اداره و کنترل میشد. دوستانی که در زنگی زناشویی هستند و یا بودند خوب میدانند که بیماری و شهوت چگونه دستور میدهد که آیا با همسر خود مهربانی کنیم (برای اینکه میخواهیم رابطه بگذاریم) یا اینکه نه عاطفه ها را سرکوب کنیم و بیخیال شویم (چون میلی به رابط نداریم). و یا اینکه یک رابطه را که میتوانست به زندگی مشترک خوبی کشیده شود به خاطر شهوت از دست دادیم. یا اینکه طلاق و جدایی بوود آمد و از همسر و بچه هایمان جدا شدیم. و هر اتفاق دیگری که خانواده ی مرا تحت تأثیر قرار داد و نیروی محرک آن چیزی جز بیماری ما نبوده.
این پرسش در کتاب قدم در عمل باز هم به ما یادآور میشود که بی اراده بودن ما در کنترل و ساختن زندگی واقعیت داشت و شهوت زندگی ما را نابود و ویران کرد. سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، شاهرخ
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
31) چگونه بیماریم من بردارایی ام تاثیر گذاشت ایا من در امدم را از دست داده ام؟ و یا | mehdiast | 3 | 2,416 |
2016-06-17، 08:10 آخرین ارسال: خورشید |
|
30)چگونه بیماری من بر شغل و حرفه و ارتقای شغلی ام تاثیر گذاشته است ؟ اگر بیماریم اشک | mehdiast | 2 | 1,533 |
2016-05-13، 11:26 آخرین ارسال: خورشید |
|
29)چگونه بیماری من بر تحصیلات . گسترش مهارت هایم . و دیگر حیطه های شخص ام تاثیر گذاش | mehdiast | 3 | 2,013 |
2016-05-12، 01:45 آخرین ارسال: خورشید |
|
33) چگونه بیماریم بر ابرو . حیثیت و منزلت اجتماعی ام تاثیر گذاشته است ؟ ایا من عاشق ک | mehdiast | 1 | 1,407 |
2015-01-31، 01:16 آخرین ارسال: ARSAM |