2015-08-20، 12:40
سلام دوستان
امروز برایم روز عجیبی بود و یاداور خیلی چیزها و باید و نبایدها..اینکه من چقدر از بیماری خود درد کشیدم و چقدر به دیگران درد وارد کردم.چقدر حقم را نادیده میگرفتم و چقدر حق دیگری را میخوردم.واقعا چقدر خودخواه بودم
امروز یکی از عزیزانم را دیدم و توانستم به او به عنوان یک انسان والا و شایسته نگاه کنم.شاید هیچگاه انطور که باید نگاهش نکرده بودم.اسیب پذبر بود و خسته مثل خودم.او هم درد زیادی مثل من کشیده بود ولی به او اعتماد دارم و میدانم رشد میکند همانطور که من رشد کردم
میدانم اراده اراده خداوند است و من فقط باید با مهربانی به دیگران نگاه کنم.
من باقی عمر خود را سعی دارم درست زندگی کنم
برنامه اس ای را کار کنم
هیچگاه ازادی واقعی را احساس نکرده بودم اما با این برنامه ازاد شدم
اما هنوز اول راهم
میدانم خلا روحانیو نیازهای ما را خداوند پر میکند
امیر
امروز برایم روز عجیبی بود و یاداور خیلی چیزها و باید و نبایدها..اینکه من چقدر از بیماری خود درد کشیدم و چقدر به دیگران درد وارد کردم.چقدر حقم را نادیده میگرفتم و چقدر حق دیگری را میخوردم.واقعا چقدر خودخواه بودم
امروز یکی از عزیزانم را دیدم و توانستم به او به عنوان یک انسان والا و شایسته نگاه کنم.شاید هیچگاه انطور که باید نگاهش نکرده بودم.اسیب پذبر بود و خسته مثل خودم.او هم درد زیادی مثل من کشیده بود ولی به او اعتماد دارم و میدانم رشد میکند همانطور که من رشد کردم
میدانم اراده اراده خداوند است و من فقط باید با مهربانی به دیگران نگاه کنم.
من باقی عمر خود را سعی دارم درست زندگی کنم
برنامه اس ای را کار کنم
هیچگاه ازادی واقعی را احساس نکرده بودم اما با این برنامه ازاد شدم
اما هنوز اول راهم
میدانم خلا روحانیو نیازهای ما را خداوند پر میکند
امیر
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست