2015-08-23، 09:54
وقتی رگه هایی از بیماری شهوت را در برادرم میبینم و اینکه استارت مشکلات 10 ماه پیشم از او شروع شد شدیدا از او رنجش گرفتم.ومیدانم رنجش دشمن شماره یک بهبودی است.
نزدیک به تولد 90 روزگیم است اما این رنجش از برادرم تمام انرژی مرا گرفته است.امروز حتما به جلسه میروم.
از خودم رنجش گرفتم که چرا من دهن بین بودم و چرا حالا حقایق را میبینم.
راهنمایم به من گفت حالا به این دلیل حقایق را میبینی که قدمها را کار میکنی و از ماده مخدر شهوت استفاده نمیکنی قدم صفر را سریع تمام کردم اما اینقدر در قدم اول تنبلی میکنم.امروز عهد کرده ام اینکار را تمام کنم.
در این مدت خیلی کارهای نصف و نیمه ام را انجام دادم چرا که پرونده کارهای ناتمام برای من درد سر است.
اینروزها که حقیقت زشتی شهوت را میبینم درد میکشم.میخواهم بیشتر روی قدمها وقت بگذارم
بزرگترین پیام اس ای برایم این است که
ما شفا پیدا میکنیم
فکر میکنم تا این سنم فقط خواب بوده ام و با ورود جدی به برنامه اس ای بیدار شده ام
و تازه زندگی کرد را یاد میگیرم
دوست دارم بیشتر تسلیم باشم
کاش بتوانم بیشتر اصول برنامه را رعایت کنم
و از کلیه نیتهای غیر خالص صاف گردم
امین
نزدیک به تولد 90 روزگیم است اما این رنجش از برادرم تمام انرژی مرا گرفته است.امروز حتما به جلسه میروم.
از خودم رنجش گرفتم که چرا من دهن بین بودم و چرا حالا حقایق را میبینم.
راهنمایم به من گفت حالا به این دلیل حقایق را میبینی که قدمها را کار میکنی و از ماده مخدر شهوت استفاده نمیکنی قدم صفر را سریع تمام کردم اما اینقدر در قدم اول تنبلی میکنم.امروز عهد کرده ام اینکار را تمام کنم.
در این مدت خیلی کارهای نصف و نیمه ام را انجام دادم چرا که پرونده کارهای ناتمام برای من درد سر است.
اینروزها که حقیقت زشتی شهوت را میبینم درد میکشم.میخواهم بیشتر روی قدمها وقت بگذارم
بزرگترین پیام اس ای برایم این است که
ما شفا پیدا میکنیم
فکر میکنم تا این سنم فقط خواب بوده ام و با ورود جدی به برنامه اس ای بیدار شده ام
و تازه زندگی کرد را یاد میگیرم
دوست دارم بیشتر تسلیم باشم
کاش بتوانم بیشتر اصول برنامه را رعایت کنم
و از کلیه نیتهای غیر خالص صاف گردم
امین
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست