امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8) آیا اعتقاد داشتید كه قدرتی مافوق قدرت شما وجود دارد؟ اگر جواب مثبت است نشانههای وج
من اعتقاد به هیچ چیزی نداشتم البته این شکل ظاهری هم داشست در عین اینکه تحت تأثیر افکار و گفتار و رفتار شیطانی بودم و هر کدام از اینها در من بصورت عاداتی تکراری بودند. ناگفته نماند من تحت تعلیم والدین و اطرافیانم قرار داشتم. گاهی دزدی میکردم و آنها پولش را میخواستند و کاری به خیر و شرش نداشتند. من نیروی برترم پدر و مادری بی سواد و ناآگاه میدیدم. پدری عربده جو و مادری آشوب طلب و جو خانواده کاملاً متشنج هر فکر و رفتاری برای من قدرت برتری بود که رهایی از آنها برایم خیلی سخت بود. از طرفی خداوند برایم موجودی خشن و مجازاتگر بود که فکر کردن به او حالم را خیلی خراب میکرد نام خدا برایم مترادف بدترین شکنجه و عذاب در دوزخ بود. همیشه سعی میکردم به خدا فکر نکنم. این درحالی بود که بیماری من نبود خدا و کمبود و خلا معنوی بود من چون بخدا وصل نبودم یک راست به ابلیس و شیطان مرتبط شدم اولین علامت این ارتباط شوم نا امیدی و ترس فزاینده بود. به این دلیل که برای رهایی از دست عادتها و وابستگی ها در مقابل کسی زانو زدم و تقاضای کمک کردم که هیچ اعتقادی به او نداشتم و او هم در کمال تعجب مرا پذیرفت کسی که 45 سال خدمتگزار شیطان بود.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 8) آیا اعتقاد داشتید كه قدرتی مافوق قدرت شما وجود دارد؟ اگر جواب مثبت است نشانههای وج - توسط شاپور الف - 2013-12-13، 09:01

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  5) آیا اعتقاد داشتید وابستگی و پیروی از اصول ادیان میتوانست شما را از وسوسهی فکری و ر mehdiast 2 1,396 2014-09-24، 10:02
آخرین ارسال: شاپور الف
  10) آیا اعتقاد دارید چنانچه خودتان به طور عینی و واقعی عمل کننده دستورات دینی باشید، mehdiast 1 1,124 2014-09-24، 09:52
  27) آیا خود را فردی مثبت و موفق میدانید یا منفی و ناموفق؟ mehdiast 1 2,941 2013-12-20، 06:45
  29) در كدام قسمت از زندگیتان مثبت و موفق یا منفی و ناموفق بودهاید؟ mehdiast 1 1,231 2013-12-20، 06:42
  17) آیا اعتقاد دارید کسانی که از مذهب و دین به عنوان یک ابزار استفاده می کنند عادت‌ها mehdiast 1 1,312 2013-12-20، 06:13

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان