امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3) آیا اعتقاد داشتید الگوهای مذهبی میتوانستند در پیشگیری از عادت‌ها و رفتارهای ناسالم
3) آیا اعتقاد داشتید الگوهای مذهبی میتوانستند در پیشگیری از عادت‌ها و رفتارهای ناسالم و وابستگیهای مخرب به شما کمک کنند؟
پاسخ
مردم با ایمان دارای درجه معقولی از ثبات هستند و مذهب به زندگی انها جهت داده است.برنامه ما مذهبی نیست اما با اصول بیشتر مذاهب سرو کاردارد.ما ادمهای بدون مذهب نیستیم. از کتاب aa
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
دوستان من قصد ندارم به ادیان و مذاهب توهین کنم چون روی میلیونها نفر کار میکند من قصد دارم با طرح این سوالات خودتان را غربال کنید و بدانید که طبق عادت نمی توان با خداوند ارتباط گذاشت مشکل ما نبود خداوند در زندگیمان است و باید از راه درست و منطقی با او در ارتباط باشیم ما همچنانچه عادت به دروغ داریم طبق همین عادت خودمان را معتقد و مذهبی و خدای جو میدانیم. تا وقتی به این عادت چسبیده باشیم از ارتباط معنوی خبری نخواهد بود. چون ما عادت به خلاف و ارتکاب خطا داریم همیشه خودمان را با اصول مذهبی دئر تنگنا و فشار و احساس گناه قرار خواهیم داد. در حالیکه این اعمالی که مرتکب میشویم جز بیماری ما محسوب میشود.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  5) آیا اعتقاد داشتید وابستگی و پیروی از اصول ادیان میتوانست شما را از وسوسهی فکری و ر mehdiast 2 1,401 2014-09-24، 10:02
آخرین ارسال: شاپور الف
  10) آیا اعتقاد دارید چنانچه خودتان به طور عینی و واقعی عمل کننده دستورات دینی باشید، mehdiast 1 1,127 2014-09-24، 09:52
  26) آیا هرگز به عواقب اوّلین‌بار شروع وسواسي عادت‌هاي ناسالم و وابستگی در افكار و رفت mehdiast 1 1,271 2013-12-20، 06:44
  28) در کدام قسمت از زندگی میتوان گفت که شناخت و دیدگاههای مذهبی به شما کمک كرده است؟ mehdiast 1 1,130 2013-12-20، 06:43
  37) لیست مسئولیتهای خـود را برای تداوم بهبـودی و نجات از عادت‌های ناسالم را بنویسید. mehdiast 1 2,795 2013-12-20، 06:31

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان