2018-11-15، 06:26
طرز تهیه سوپ قارچ
دستور پخت سوپ قارچ و مرغ با شیر و خامهسوپ قارچ و مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و لذیذ می باشد که بیشتر در رستوران ها و مجالس خاص سرو می شود. اگر به دنبال تهیه سوپ مجلسی و شیک خوشمزه برای پذیرایی از مهمان ها هستید سوپ قارچ و مرغ و شیر برای شما بهترین پیشنهاد می باشد.
سوپ قارچ که به سوپ شیر و خامه هم مشهور است یکی از بهترین پیش غذاها برای پاییز و زمستان می باشد و مطمئن باشید کمتر کسی پیدا می شود که پس از خوردن این سوپ عاشق آن نشود. به هر حال اگر هوس درست کردن سوپ مرغ و قارچ کردید ما در این دستور آشپزی بارونک ، طرز تهیه و پخت سوپ شیر و قارچ خوشمزه و لذیذ را برای 5 تا 6 نفر آماده کرده ایم که شما می توانید با این آموزش آشپزی ، سوپ قارچ و مرغ خوشمزه و مجلسی درست کنید.
توجه : در صورتی که می خواهید این سوپ را برای 2 نفر بپزید می توانید از یک دوم مواد لازم گفته شده استفاده کنید.
گوشت مرغ | نصف سینه مرغ |
قارچ ورقه شده | 400 گرم |
آب مرغ | 3 لیوان |
شیر | 4 لیوان |
خامه صبحانه | نصف بسته |
شیر | 4 لیوان |
آب | 3 لیوان |
آرد سفید | 4 قاشق غذاخوری |
پیاز درشت | 2 عدد |
روغن مایع | به میزان لازم |
پودر سیر | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
برای تهیه سوپ قارچ ابتدا گوشت مرغ را در یک قابلمه با 2 لیوان آب و یک پیاز و کمی زردچوبه روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوشد پس از اینکه آب داخل قابلمه جوشید حرارت را کم می کنیم تا مرغ به آرامی و به خوبی بپزد. سپس مرغ پخته شده را با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه یک عدد پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه ای که برای سوپ قارچ در نظر گرفته اید بریزید و به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید تا رنگ آن طلایی و نرم شود سپس کره را اضافه می کنیم و وقتی کره ذوب شد قارچ ها را که به صورت ورقه ای برش داده ایم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی آب قارچ ها کشیده و جمع شود.
سپس بر روی قارچ آرد می پاشیم و حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم و به مدت دو تا سه دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا آب مرغ را کم کم اضافه می کنیم و به صورت مرتب و سریع هم می زنیم تا آرد در آب مرغ حل شود و کاملا باز شود. (اگر این کار را درست انجام ندهید آرد گلوله گلوله می شود)
پس از اینکه آرد با آب مرغ به صورت کامل حل شد 3 لیوان آب اضافه می کنیم و سپس 4 لیوان شیر که حدود 1 لیتر می شود به قابلمه سوپ مرغ و قارچ اضافه می کنیم. توجه کنید حتما اول آب را اضافه کنید تا دمای سوپ پایین بیاید و بعد شیر را اضافه کنید و شیر هم نباید خنک باشد. سپس حرارت زیر قابلمه را کمی زیاد کنید تا سوپ جوش بیاید.
پس از به جوش آمدن سوپ حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و گوشت مرغ ریش ریش شده را به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و در صورت تمایل بهتر است کمی پودر سیر هم اضافه کنید. پس از اضافه کردن سیر درب قابلمه را نیم باز بگذارید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا سوپ قارچ به آرامی بپزد و به غلظت مطلوب برسد. توجه کنید حتما باید درب قابلمه نیمه باز باشد و هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
در این مرحله در صورتی که مایل باشید می توانید خامه هم به سوپ قارچ اضافه کنید. برای این کار خامه صبحانه را در یک کاسه می ریزیم و هم می زنیم تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ ، خامه را رقیق می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا سوپ با حرارت کم به خوبی بپزد و جا بیفتد.
مراقب باشید بعد از اضافه کردن خامه به هیچ وجه نباید سوپ بجوشد وگرنه خامه بریده می شود و ظاهر سوپ را زشت خواهد کرد. همچنین در صورتی که دوست ندارید سوپ قارچ و مرغ شما مزه شیرین بدهد می توانید در 5 دقیقه آخر پخت سوپ قارچ و مرغ ، مقداری آب لیموترش تازه به سوپ اضافه کنید.
پس از اینکه سوپ قارچ به خوبی پخت و به غلظت مورد دلخواه رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید. نکته ای که باید در مورد سوپ قارچ و مرغ و شیر به خاطر داشته باشید این است که چون این سوپ با کره پخته می شود باید زودتر مصرف شود.