2014-08-23، 12:08
رولت ماهی
● ( مواد لازم )
ماهی یک کیلو گرم
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
هویج ۲ عدد
سیر ۲ عدد
خیار شور ۲ عدد
کاری ۳ گرم
نمک به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی
● ( طرز تهیه )
۱ - نخست ماهی را پاک کرده و آماده چرخ کردن می کنیم . سپس آن را با پیاز رنده شده چرخ و مخلوط نموده نمک و فلفل و کاری را به آن اضافه و به مدت دو دقیقه آن را ورز می دهیم. هویج و تخم مرغ را آب پز کرده و به صورت طولی به چهار قسمت تقسیم می کنیم. خمیره تهیه شده را در سطح صاف که چرب نموده ایم قرار داده و به ضخامت یک سانتی متر و به ابعاد ۲۵ در ۳۵ سانتیمتر پهن می کنیم.
۲ - تخم مرغ و هویج را یک در میان به صورت ردیفی روی خمیر صاف شده می چینیم و سیر خرد شده را روی آنها ریخته و به آرامی خمیر را لوله می کنیم تا به صورت کالباس در آید. سپس آنها را در داخل ظرفی نسوز گذاشته و به فِـر انتقال می دهیم تا در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزد. وقتی رنگ آن طلایی شد در داخل دیسی قرار داده و پس از خنک شدن به صورت رولت می بریم. این غذا آماده است.
● ( مواد لازم )
ماهی یک کیلو گرم
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
هویج ۲ عدد
سیر ۲ عدد
خیار شور ۲ عدد
کاری ۳ گرم
نمک به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی
● ( طرز تهیه )
۱ - نخست ماهی را پاک کرده و آماده چرخ کردن می کنیم . سپس آن را با پیاز رنده شده چرخ و مخلوط نموده نمک و فلفل و کاری را به آن اضافه و به مدت دو دقیقه آن را ورز می دهیم. هویج و تخم مرغ را آب پز کرده و به صورت طولی به چهار قسمت تقسیم می کنیم. خمیره تهیه شده را در سطح صاف که چرب نموده ایم قرار داده و به ضخامت یک سانتی متر و به ابعاد ۲۵ در ۳۵ سانتیمتر پهن می کنیم.
۲ - تخم مرغ و هویج را یک در میان به صورت ردیفی روی خمیر صاف شده می چینیم و سیر خرد شده را روی آنها ریخته و به آرامی خمیر را لوله می کنیم تا به صورت کالباس در آید. سپس آنها را در داخل ظرفی نسوز گذاشته و به فِـر انتقال می دهیم تا در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزد. وقتی رنگ آن طلایی شد در داخل دیسی قرار داده و پس از خنک شدن به صورت رولت می بریم. این غذا آماده است.
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!