2014-03-04، 02:55
مواد اولیه :
بادنجان دو عدد
سيبزميني آبپز سه عدد
پياز و تخم مرغ يك عدد
جعفري خردشده يك قاشق غذاخوري
پنير پيتزا 30 گرم
نمك و آرد سوخاري و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
بادنجانها را روي اجاق يا در فركبابي كرده و سپس پوست كنده و ساطوري خرد كنيد. سيبزميني آبپز و پياز را رنده كرده و با جعفري، تخممرغ، نمك و پنير پيتزا مخلوط كنيد. آرد سوخاري را تا جايي به مواد اضافه كنيد كه كمي سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد يا هر شكل ديگري در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ كنيد يا در فر با حرارت 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا طلايي شود.
بادنجان دو عدد
سيبزميني آبپز سه عدد
پياز و تخم مرغ يك عدد
جعفري خردشده يك قاشق غذاخوري
پنير پيتزا 30 گرم
نمك و آرد سوخاري و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
بادنجانها را روي اجاق يا در فركبابي كرده و سپس پوست كنده و ساطوري خرد كنيد. سيبزميني آبپز و پياز را رنده كرده و با جعفري، تخممرغ، نمك و پنير پيتزا مخلوط كنيد. آرد سوخاري را تا جايي به مواد اضافه كنيد كه كمي سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد يا هر شكل ديگري در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ كنيد يا در فر با حرارت 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا طلايي شود.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم