2014-08-03، 02:31
مواد لازم برای برای 4 تا 6 نفر :
کدوسبز 3 عدد بزرگ
پیاز درشت خرد شده 1 عدد
سیر رنده شده 3 حبه
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوری
پنیرسفید رنده شده 225 گرم
جعفری، نعنا، و شوید خرد شده 4 تا 5 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن به اندازه لازم
پیاز درشت خرد شده 1 عدد
سیر رنده شده 3 حبه
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوری
پنیرسفید رنده شده 225 گرم
جعفری، نعنا، و شوید خرد شده 4 تا 5 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن به اندازه لازم
طرز تهیه :
1.
کدوها را با پوست رنده می کنیم . کمی روی آنها نمک می پاشیم و می گذاریم بماند تا آب اضافی آن خارج شود( با دست فشار می دهیم ). روغن مایع مخصوص سرخ کردنی را در ماهی تابه ریخته و سیر، پیاز و کدورا تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.در کاسه ای تخم مرغ ها را هم زده و به آن آرد اضافه می کنیم. سپس پنیر، سبزیجات خرد شده، فلفل قرمز ، نمک و فلفل سیاه را به آن می افزاییم . پس از آن کدو، پیاز و سیر تفت داده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
کدوها را با پوست رنده می کنیم . کمی روی آنها نمک می پاشیم و می گذاریم بماند تا آب اضافی آن خارج شود( با دست فشار می دهیم ). روغن مایع مخصوص سرخ کردنی را در ماهی تابه ریخته و سیر، پیاز و کدورا تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.در کاسه ای تخم مرغ ها را هم زده و به آن آرد اضافه می کنیم. سپس پنیر، سبزیجات خرد شده، فلفل قرمز ، نمک و فلفل سیاه را به آن می افزاییم . پس از آن کدو، پیاز و سیر تفت داده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
2- روغن را در ماهی تابه می ریزیم و سپس با قاشق از مواد
کوکوبرداشته و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند. سپس کوکوی آماده شده را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.
کوکوبرداشته و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند. سپس کوکوی آماده شده را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم