2014-12-07، 01:18
طرز تهیه کباب مرغ یوناني
مواد لازم جهت تهیه کباب مرغ یوناني :
سینه یا ران مرغ بدون استخوان | 500 گرم |
سیر | 1 تا 2 حبه |
پودر جعفری | 2 قاشق سوپخوری |
پودر اورگانو | 2/1 قاشق سوپخوری |
آویشن | 1 قاشق سوپخوری |
آب لیموی تازه | 2 تا 3 قاشق سوپخوری |
روغن زیتون | 3 تا 4 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | مقداری |
سیخ چوبی | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه کباب مرغ یوناني :
گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو، آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت 2 دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقیقه الی 10 دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت 5 الی 6 دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود.
گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو، آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت 2 دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقیقه الی 10 دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت 5 الی 6 دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود.
برای تزیین کباب مرغ یونانی می توانید از سبزیجات استفاده نمایید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم