2014-12-07، 01:20
مواد لازم:
طرز تهیه:برای تهیه خمیر کُبه، ابتدا 150 گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خیس شده و یک عدد پیاز کوچک با هم چرخ می کنیم. نمک و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و ورز می دهیم.برای تهیه مواد داخل کبه، سه عدد پیاز متوسط را خلال می کنیم و 200 گرم از گوشت باقیمانده را همراه با پیاز تفت می دهیم. بعد از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد لیمو عمانی و گردو را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک،فلفل و ادویه را به میزان لازم اضافه می کنیم. در آخر کشمش شسته شده را با آن می افزاییم. مواد داخل کبه آماده است. طرز پیچیدن کبه:از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و وسط آن از مواد داخل کبه می گذاریم. روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبّه را در دست گرد می کنیم. سپس کبه های آماده شده را در روغن سرخ می کنیم.
بلغور خیس شده | 2 لیوان |
گوشت چرخ کرده | 350 گرم |
پیاز متوسط | 4 عدد |
خلال بادام | 1 استکان |
گردوی پودر شده | 1 استکان |
کشمش پلویی | 1 استکان |
نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه | به میزان لازم |
گرد لیمو عمانی | 1 قاشق غذاخوری |
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم