2014-12-07، 01:21
روش تهیهی موساکا؛ غذای یونانی
موساکا غذایی یونانی مخلوط از بادمجان، مایه گوشتی و پنیر پیتزا میباشد. این غذا خوشمزه، خوش خوراک و البته پرکالری است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه موساکا آشنا میشوید.
مواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان 800 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد، رنده یا ریز خرد شده
آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل دلمه کوچک 1 عدد، ریز شده (به دلخواه)
ماست دو سوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه:
مرحله 1 - بادمجانها را شسته، پوست گرفته و حلقه حلقه کرده، سپس سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آنها را در آبکش گذاشته و یا روی کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
مرحله 2 - در تابه ای کمی کره یا روغن ریخته و پیاز را به آن افزوده، تفت دهید.
مرحله 3 - گوشت را به پیاز افزوده و تفت داده تا رنگ آن عوض شود، سپس آویشن، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید.
مرحله 4 - رب را به مخلوط گوشت افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت پخته شود، در صورت نیاز کمی آب به مخلوط افزوده و اجازه دهید پخته شود. (در صورت استفاده از فلفل دلمه در این مرحله اضافه کنید)
مرحله 5 - نیمی از بادمجانها را در ظرف مورد نظر و مخصوص فر چیده، مایه گوشتی آماده شده را رویبادمجانها پخش کنید و مابقی بادمجانها را روی گوشت قرار دهید.
مرحله 6 - تخم مرغ و ماست را مخلوط کرده، روی مواد بریزید و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید.
مرحله 7 - ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید و سپس گرم سرو نمایید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم