2014-12-07، 01:22
بوقلمون برگر يوناني
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
ماست کم چرب | نصف فنجان |
پیاز قرمز (خرد شده) | 1/4 فنجان |
خیار (خرد شده) | 1/4 فنجان |
گوشت بوقلمون (چرخ کرده) | 450 گرم |
ماست (کم چربی) | نصف فنجان |
برگ پونه کوهی (خشک شده) | 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل | نصف قاشق چایخوری |
نان همبرگر | 4 عدد |
طرز تهیه :
1. کباب پز را گرم کنید. در یک کاسه ی کوچک مواد سس (ماست، پیاز و خیار) را مخلوط کنید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
1. کباب پز را گرم کنید. در یک کاسه ی کوچک مواد سس (ماست، پیاز و خیار) را مخلوط کنید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
2. در یک کاسه ی متوسط باقی مواد به جز نان را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به شکل 4 قرص به ضخامت 1 سانتی متر و قطر 10 سانتی متر در بیاورید.
3. قرص ها را روی کباب پز با شعله ی متوسط قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 8 تا 10 دقیقه تا موقعی که دمای داخل قرص ها به 165 درجه ی فارنهایت (73 درجه سانتی گراد) برسد بپزید. برگر ها را با سس داخل نان سرو کنید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم