2014-12-09، 12:54
طرز تهيه ترشي خيارچنبر و ترشي بادمجون
مواد لازم جهت تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون :
خیار چنبر | 1 کیلو گرم |
بادمجان | 2 عدد |
سرکه | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
سیر | به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی خیارچنبر:
بادمجان رو گرد گرد قاچ می کنیم و در سرکه می پزیم طوری می پزیم که له نشود،خیار را هم گرد گرد ورقه می کنیم با سیر کمی خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه می گذاریم تا اماده شود.
طرز تهیه ترشی بادمجون:
بادمجون را گرد گرد و درشت خرد کرده با فلفل تند و زرد چوبه و سرکه می پزیم،سپس که پخته شد و له نشد، ادویه ترشی،سیر،گلپر،،تخم گشنیز،سیاه دانه،می ریزیم ،فلفل تند باشد. ترشی بادمجون بعد سرد شدن اماده خوردن می باشد.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم