2014-12-09، 12:56
آش گوجه
مواد لازم :
سبزي آش | يك كيلوگرم |
آب گوجه فرنگي | شش پيمانه |
لوبياچيتي پخته شده | يك پيمانه |
هویج نگينيشده | نصف پيمانه |
فلفل دلمهاي | نصف پيمانه |
آبغوره | 1/4 پيمانه |
سير داغ | دو قاشق غذاخوري |
روغن مايع | سه قاشق غذاخوري |
فلفل سياه، قرمز، نمك و زردچوبه | به ميزان لازم |
رشته آش | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
سبزي، آب گوجهفرنگي، دو ليوان آب، هويج و فلفل دلمهاي را به همراه روغن ميپزيم. در هنگام پخت فلفل، نمك و زردچوبه را اضافه كرده و سير داغ و لوبيا چيتي را نيز ميافزاييم.
در اواخر پخت رشته را نيز افزوده و هنگام خاموش كردن آبغوره را ميريزيم. اين آش كمي تند بوده و در هر استان به سبك خودشان پخته ميشود. در صورت تمايل ميتوان از عدس، نخود، پياز و نعنا داغ استفاده كرد.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم