امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
38-آیا تاکنون وقتی در معرض یک خطر جدی قرار گرفته ام نسبت به آن بی تفاوت بوده ام یا ات
من هميشه در برابر اتفاقات ناگوار و خطرهای جدی، بصورت واکنشی و بدون تفکر کارهای عجیبی از خودم نشان ميدادم. وقتی خبر مرگ پدرم را شنیدم، بدون اطلاع دادن به همسرم او را وادار کردم که وسایل سفر جمع کند و به مشهد برویم، در حالیکه پدرم در آذربایجان فوت شده بود و یک روز دیگری خبر تصادف پسر بزرگم رسید، چند خیابان پایین تر از خانه مان این اتفاق ناگوار افتاده بود و من سوار ماشین شدم و به سمت فیروز کوه فرار میکردم، که نتوانستم ادامه بدهم و وقتی به محل تصادف رسیدم پسرم را به بیمارستان برده بودند. وقتی پسرم را از بیمارستان به خانه آوردیم، به این دلیل بود که معالجات و عملها رویش اثر نگذاشته بود و به خانه آوردیم که در خانه بمیرد. من از شرکتی طلبکار بودم و هروقت میرفتم من را دودر کرده و میپیچاندند، به آنها اعتراض کردم و صدایم را بالا بردم و مدیر شرکت بلند شد و من را با نام معتاد شیره ای خطاب کرد و من نتوانستم از حق خودم دفاع کنم و هرگز سراغشان نرفتم. به خاطر بحرانهای مادی واجتماعی توانای روبرو شدن با واقعیتها و کسی را نداشتم اگر حقم را میخوردند میگفتم وا گذارتان میکنم، به خدا و امامان، در اصل چیزی که باعث شد. من به این روز بیافتم ترس و استرس شدید بیماریم بود، که من را دچار وحشت میکرد.

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 38-آیا تاکنون وقتی در معرض یک خطر جدی قرار گرفته ام نسبت به آن بی تفاوت بوده ام یا ات - توسط شاپور الف - 2015-02-11، 10:57

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  4-وقتی فکری به سرم میزندآیا فوری و بدون در نظر گرفتن پیا م mehdiast 16 40,074 2021-06-08، 01:55
آخرین ارسال: هشتیان
  3-وقتی نسبت به چیزی وسوسه دارم چه احساسی پیدا میکنم؟ آیا در mehdiast 21 42,480 2021-06-07، 02:29
آخرین ارسال: هشتیان
  54-آیا در تماس دائم با واقعیت بیماریم بوده ام.بدون در ن mehdiast 9 28,408 2020-11-07، 02:12
آخرین ارسال: amirjavadi
  15-آیا من از اقدام و عمل اجتناب می کنم چون می ترسم که وقتی ب mehdiast 10 24,790 2020-11-06، 07:45
  2 -آیا اخیرا بیماری اعتیاد من فعال بوده است؟(به چه صورت) mehdiast 18 38,304 2020-11-06، 06:46

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان