2013-12-09، 12:06
ترشی بادمجان وکلم قرمز
مواد اولیه :
بادنجان يك كيلوگرم
كلم قرمز 750 گرم
نعنا خشك يك قاشق سوپخوري
نمك و فلفل از هر كدام يك قاشق چايخوري
فلفل تند خرد شده نصف پيمانه
سير خرد شده نصف پيمانه
سركه به ميزان لازم
طرز آمادهسازي
بادنجانها را به صورت مكعبي خرد ميكنيم، سركه را روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آيد. پس از جوش آمدن، بادنجانها را در سركه ريخته و 10 دقيقه ميجوشانيم. زير حرارت را خاموش كرده و پس از سرد شدن، كلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سير، نعنا خشك، نمك و فلفل را اضافه ميكنيم و محتويات ترشي را به همراه سركه در شيشه ميريزيم، پس از دو هفته ترشي قابل مصرف است.
ترشی سالاد
مواد اولیه :
آب گوجهفرنگي سه پيمانه
خيارشور ريزشده يك پيمانه
گلكلم ريز خرد شده دو پيمانه
نمك نصف قاشق چايخوري
هويج ريز خرد شده يك پيمانه
دانههاي فلفل سياه يك قاشق غذاخوري
كرفس ريز خرد شده يك پيمانه
سركه يك و نيم پيمانه
لوبيا سبز ريز خرد شده يك پيمانه
طرز آمادهسازي
سبزيها را در ظرف موردنظر ريخته يا اينكه همه را با هم مخلوط و لابهلای هم ميريزيم، دانههاي فلفل سياه را هم لابهلاي بقيه مواد ميپاشيم. روي مواد آب گوجهفرنگي ريخته، نمك و سركه را مخلوط كرده و روي مواد ميريزيم. مزه اين ترشي بيشتر به آب گوجهفرنگي بوده و براي كساني كه مزه سركه را دوست ندارند هم خوشايند است. این ترشی پس از یک هفته آماده است.