2014-03-09، 11:45
ترشی شیرازی
مواد لازم:
گل کلم 250 گرم
گوجه فرنگي سفت 3 عدد
فلفل سبز تند 100 گرم
نمک به مقدار لازم
سرکه سفيد به مقدار لازم
طرز تهيه:
قسمت سر گل کلم را به صورت گل هاي بسيار کوچک ببريد.دانه هاي وسط گوجه فرنگي ها را خارج کنيد، سپس گوجه فرنگي ها را به صورت نگيني خرد کنيد.فلفل سبزها را نيز به صورت حلقه اي خرد کنيد.داخل يک شيشه تميز ابتدا حدود 4 سانتي متر گل کلم بريزيد، سپس حدود 3 سانتي متر گوجه فرنگي روي آن بريزيد و بعد حدود 2 سانتي متر فلفل سبز بريزيد. اين کار را ادامه دهيد تا شيشه پر شود سپس مقداري نمک روي مواد بريزيد و بعد شيشه را با سرکه پر کنيد. در شيشه را محکم بسته و در جاي خنک نگهداري کنيد.
نکته:
اين ترشي بسيار تند است. اگر شما طعم ملايم تري را مي پسنديد مي توانيد ميزان فلفل سبزها را کم کرده و به جاي آن از فلفل دلمه اي استفاده کنيد.
مواد لازم:
گل کلم 250 گرم
گوجه فرنگي سفت 3 عدد
فلفل سبز تند 100 گرم
نمک به مقدار لازم
سرکه سفيد به مقدار لازم
طرز تهيه:
قسمت سر گل کلم را به صورت گل هاي بسيار کوچک ببريد.دانه هاي وسط گوجه فرنگي ها را خارج کنيد، سپس گوجه فرنگي ها را به صورت نگيني خرد کنيد.فلفل سبزها را نيز به صورت حلقه اي خرد کنيد.داخل يک شيشه تميز ابتدا حدود 4 سانتي متر گل کلم بريزيد، سپس حدود 3 سانتي متر گوجه فرنگي روي آن بريزيد و بعد حدود 2 سانتي متر فلفل سبز بريزيد. اين کار را ادامه دهيد تا شيشه پر شود سپس مقداري نمک روي مواد بريزيد و بعد شيشه را با سرکه پر کنيد. در شيشه را محکم بسته و در جاي خنک نگهداري کنيد.
نکته:
اين ترشي بسيار تند است. اگر شما طعم ملايم تري را مي پسنديد مي توانيد ميزان فلفل سبزها را کم کرده و به جاي آن از فلفل دلمه اي استفاده کنيد.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم