2014-04-12، 07:04
آموزش پیراشکی استیک :
یک پیراشکی ترد و لذیذ…مخلوطی از گوشت چرخ شده، گوشت استیکی و سس ورچسترشایر!!!
گوشت چرخ شده 3/4 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
گوشت استیک خرد شده 300 گرم
پیاز ریز شده 1 عدد
سس ورچسترشایر به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ زده شده 1 عدد
1 . برای تهیه خمیر پیراشکی استیک، ابتدا در یک کاسه، آرد را با بکینگ پودر و 1 قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. (می توانید از خمیر کالزونه استفاده کنید.)
2 . به اندازه کافی آب اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. به مدت 1 ساعت خمیر را درون پلاستیک قرار دهید.
3 . فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
4 . گوشت چرخ شده، گوشت استیکی، پیاز و کمی سس ورچسترشایر را با هم مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و آن را کنار بگذارید.
5 . روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر 5 میلی متر پهن کنید.
6 . از خمیر به صورت دایره دایره جدا کنید.
7 . با یک قاشق از مخلوط گوشت بردارید و در یک نیمه داخل خمیر بریزید.
8 . نیمه دیگر خمیر را روی مواد بیاورید و دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و در صورت دلخواه لبه آن را با انگشت مدل دهید. روی آن را تخم مرغ بمالید.
9 . پیراشکی های استیک را درون سینی فر بچینید و در فر به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید.
10 . وقتی خمیر طلایی رنگ شد، پیراشکی استیک را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب بچینید.
یک پیراشکی ترد و لذیذ…مخلوطی از گوشت چرخ شده، گوشت استیکی و سس ورچسترشایر!!!
گوشت چرخ شده 3/4 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
گوشت استیک خرد شده 300 گرم
پیاز ریز شده 1 عدد
سس ورچسترشایر به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ زده شده 1 عدد
1 . برای تهیه خمیر پیراشکی استیک، ابتدا در یک کاسه، آرد را با بکینگ پودر و 1 قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. (می توانید از خمیر کالزونه استفاده کنید.)
2 . به اندازه کافی آب اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. به مدت 1 ساعت خمیر را درون پلاستیک قرار دهید.
3 . فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
4 . گوشت چرخ شده، گوشت استیکی، پیاز و کمی سس ورچسترشایر را با هم مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و آن را کنار بگذارید.
5 . روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر 5 میلی متر پهن کنید.
6 . از خمیر به صورت دایره دایره جدا کنید.
7 . با یک قاشق از مخلوط گوشت بردارید و در یک نیمه داخل خمیر بریزید.
8 . نیمه دیگر خمیر را روی مواد بیاورید و دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و در صورت دلخواه لبه آن را با انگشت مدل دهید. روی آن را تخم مرغ بمالید.
9 . پیراشکی های استیک را درون سینی فر بچینید و در فر به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید.
10 . وقتی خمیر طلایی رنگ شد، پیراشکی استیک را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب بچینید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم