2014-03-04، 07:23
تهیه پیراشکی پنیری
مواد اولیه :
ماست يك پيمانه
كره 125 گرم
روغن مايع نصف پيمانه
بيكينگپودر يك قاشق چايخوري
پنير سفيد رندهشده 150 گرم
تخممرغ دو عدد
آرد و كنجد به ميزان لازم
طرز تهيه: كره و روغن مايع را مخلوط كرده، سپس ماست را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. تخممرغها (يكي از زردهها را نگه ميداريم) و پنير را افزوده و در نهايت آرد و بيكينگپودر را اضافه ميكنيم تا جايي كه خمير به دست نچسبد. خمير را ورز داده به مدت يك ساعت استراحت ميدهيم. از خمير گلولههايي به اندازه گردو برداشته در دستمان باز ميكنيم و يك طرف خمير را روي طرف ديگر بر ميگردانيم. روي آن را زرده ماليده و كنجد ميپاشيم و در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد قرار داده تا روي آن طلايي شود.
مواد اولیه :
ماست يك پيمانه
كره 125 گرم
روغن مايع نصف پيمانه
بيكينگپودر يك قاشق چايخوري
پنير سفيد رندهشده 150 گرم
تخممرغ دو عدد
آرد و كنجد به ميزان لازم
طرز تهيه: كره و روغن مايع را مخلوط كرده، سپس ماست را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. تخممرغها (يكي از زردهها را نگه ميداريم) و پنير را افزوده و در نهايت آرد و بيكينگپودر را اضافه ميكنيم تا جايي كه خمير به دست نچسبد. خمير را ورز داده به مدت يك ساعت استراحت ميدهيم. از خمير گلولههايي به اندازه گردو برداشته در دستمان باز ميكنيم و يك طرف خمير را روي طرف ديگر بر ميگردانيم. روي آن را زرده ماليده و كنجد ميپاشيم و در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد قرار داده تا روي آن طلايي شود.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم