2014-03-06، 09:18
پای ميوه با کرم پرتقالی
مواد لازم:
ميوه شكري له شده مخلوط 230 گرم
آناناس شكري شده 50 گرم
گيلاس شكري شده 50 گرم
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوري
تخممرغ زده شده براي روي خمير 1 عدد
پودر شكر جهت تزيين
مواد لازم براي خمير:
زردة تخممرغ 1 عدد
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق سوپخوري
شكر 1 قاشق سوپخوري
آرد 225 گرم
كره سرد خرد شده 150 گرم
مواد لازم براي كرم پرتقالي:
كره 75 گرم
پودر شكر 175 گرم
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوري
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه خمير:
فر را با حرارت 200 درجة سانتيگراد گرم كنيد. زردة تخممرغ، شكر، پوست پرتقال رنده شده و آب يخ را با هم مخلوط كرده كنار بگذاريد. در ظرفي جداگانه آرد را الك كنيد و كره را در آن مالش دهيد تا مواد را به شكل خرده نان در آيد سپس مواد تخممرغ را اضافه كرده مخلوط كنيد تا مواد خمير شود خمير را آماده در كيسة نايلوني به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد.مواد مياني: ميوههاي له شده را با آناناس شكري و گيلاس شكري خرد شده مخلوط كنيد و آب پرتقال را روي آن ريخته كنار بگذاريد تا مرطوب شود.خمير را روي سطح آردپاشي شده باز كنيد و با استفاده از يك كاتر گرد برش بزنيد و داخل قالب تارت بياندازيد. اندازة كاتر و قالب تارت به انتخاب خودتان ميباشد. ميوههاي مرطوب شده را داخل قالب روي خمير ريخته و باقيمانده خمير را با استفاده از كاتر ستاره شكل برش دهيد و روي ميوهها قرار دهيد و روي ستارهها را با تخممرغ برس بزنيد و قالبها را داخل سيني فر قرار داده و به مدت 20 دقيقه در فر بپزيد بعد از پخت از قالب خارج كرده كنار بگذاريد تا خنك شود سپس ستارهها را از روي تارت برداشته روي ميوهها را كرم پرتقالي ريخته و ستاره را مجدد روي كرم قرار دهيد و روي آن را در صورت تمايل پودر شكر بپاشيد. براي تهيه كرم كرهاي كافيست كره نرم را با همزن بزنيد پودر شكر، پوست پرتقال و آب پرتقال را به تدريج به خرد كره بدهيد تا كرم صاف و يكدستي به دست آيد، در صورت تمايل ميتوانيد به جاي كرم از خامة فرم گرفته نيز استفاده كنيد.
مواد لازم:
ميوه شكري له شده مخلوط 230 گرم
آناناس شكري شده 50 گرم
گيلاس شكري شده 50 گرم
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوري
تخممرغ زده شده براي روي خمير 1 عدد
پودر شكر جهت تزيين
مواد لازم براي خمير:
زردة تخممرغ 1 عدد
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق سوپخوري
شكر 1 قاشق سوپخوري
آرد 225 گرم
كره سرد خرد شده 150 گرم
مواد لازم براي كرم پرتقالي:
كره 75 گرم
پودر شكر 175 گرم
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوري
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه خمير:
فر را با حرارت 200 درجة سانتيگراد گرم كنيد. زردة تخممرغ، شكر، پوست پرتقال رنده شده و آب يخ را با هم مخلوط كرده كنار بگذاريد. در ظرفي جداگانه آرد را الك كنيد و كره را در آن مالش دهيد تا مواد را به شكل خرده نان در آيد سپس مواد تخممرغ را اضافه كرده مخلوط كنيد تا مواد خمير شود خمير را آماده در كيسة نايلوني به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد.مواد مياني: ميوههاي له شده را با آناناس شكري و گيلاس شكري خرد شده مخلوط كنيد و آب پرتقال را روي آن ريخته كنار بگذاريد تا مرطوب شود.خمير را روي سطح آردپاشي شده باز كنيد و با استفاده از يك كاتر گرد برش بزنيد و داخل قالب تارت بياندازيد. اندازة كاتر و قالب تارت به انتخاب خودتان ميباشد. ميوههاي مرطوب شده را داخل قالب روي خمير ريخته و باقيمانده خمير را با استفاده از كاتر ستاره شكل برش دهيد و روي ميوهها قرار دهيد و روي ستارهها را با تخممرغ برس بزنيد و قالبها را داخل سيني فر قرار داده و به مدت 20 دقيقه در فر بپزيد بعد از پخت از قالب خارج كرده كنار بگذاريد تا خنك شود سپس ستارهها را از روي تارت برداشته روي ميوهها را كرم پرتقالي ريخته و ستاره را مجدد روي كرم قرار دهيد و روي آن را در صورت تمايل پودر شكر بپاشيد. براي تهيه كرم كرهاي كافيست كره نرم را با همزن بزنيد پودر شكر، پوست پرتقال و آب پرتقال را به تدريج به خرد كره بدهيد تا كرم صاف و يكدستي به دست آيد، در صورت تمايل ميتوانيد به جاي كرم از خامة فرم گرفته نيز استفاده كنيد.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم