2014-03-07، 10:25
لازانیا بادمجان
بادنجان يك كيلوگرم
سينه مرغ 350 گرم
قارچ 200 گرم
پياز دو عدد
تخممرغ سه الي چهار عدد
پنير پارمزان 100 گرم
آب گوجهفرنگي دو پيمانه
روغن مايع و آرد سفيد به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهیه
بادنجانها را با پوست از طول به صورت ورقهاي برش ميدهيم. تخممرغها را در كاسهاي شكسته، پنير پارمزان، نمك و فلفل را با هم مخلوط ميكنيم. ورقههاي بادنجان را در اين مخلوط زده بعد در آرد سفيد غلتانده و در روغن داغ سرخ ميكنيم. پيازها را خرد كرده و سرخ ميكنيم. قارچهاي اسلايس شده را با پياز تفت ميدهيم، سينه مرغ خرد شده را هم اضافه ميكنيم و به تفت دادن ادامه ميدهيم. آب گوجهفرنگي را هم اضافه كرده، نمك و فلفل زده و در آن را ميبنديم تا آب آن كشيده شود.
یک ظرف نسوز مناسب فر را چرب ميكنيم و كمي از آب سس را در كف آن ميريزيم. بادنجانها را در كف ظرف يك لايه ميچينيم، از مواد روي آن ميريزيم و پخش ميكنيم. مقداري پنير پيتزا رنده شده ميريزيم و در رديف دوم بادنجانها را در جهت ديگر ميچينيم و از مواد سس روي آن ريخته و پنير پيتزا را اضافه ميكنيم. سپس در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20-15 دقيقه قرار ميدهيم تا روي لازانيا طلايي شود.
بادنجان يك كيلوگرم
سينه مرغ 350 گرم
قارچ 200 گرم
پياز دو عدد
تخممرغ سه الي چهار عدد
پنير پارمزان 100 گرم
آب گوجهفرنگي دو پيمانه
روغن مايع و آرد سفيد به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهیه
بادنجانها را با پوست از طول به صورت ورقهاي برش ميدهيم. تخممرغها را در كاسهاي شكسته، پنير پارمزان، نمك و فلفل را با هم مخلوط ميكنيم. ورقههاي بادنجان را در اين مخلوط زده بعد در آرد سفيد غلتانده و در روغن داغ سرخ ميكنيم. پيازها را خرد كرده و سرخ ميكنيم. قارچهاي اسلايس شده را با پياز تفت ميدهيم، سينه مرغ خرد شده را هم اضافه ميكنيم و به تفت دادن ادامه ميدهيم. آب گوجهفرنگي را هم اضافه كرده، نمك و فلفل زده و در آن را ميبنديم تا آب آن كشيده شود.
یک ظرف نسوز مناسب فر را چرب ميكنيم و كمي از آب سس را در كف آن ميريزيم. بادنجانها را در كف ظرف يك لايه ميچينيم، از مواد روي آن ميريزيم و پخش ميكنيم. مقداري پنير پيتزا رنده شده ميريزيم و در رديف دوم بادنجانها را در جهت ديگر ميچينيم و از مواد سس روي آن ريخته و پنير پيتزا را اضافه ميكنيم. سپس در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20-15 دقيقه قرار ميدهيم تا روي لازانيا طلايي شود.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم