2014-03-18، 01:51
ماشروم برگر
قارچ حلقه شده
4 عدد
سرکه بالزامیک
1/4 پیمانه
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
ریحان خشک
1 قاشق سوپخوری
پونه
1 قاشق سوپخوری
پودر سیر
1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
پنیر پرولون رنده شده
یک تکه (28 گرم)
1 . برای تهیه ماشروم برگر، ابتدا در یک کاسه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، پودر سیر، ریحان، پونه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2 . در یک تابه، قارج ها را بریزید و مخلوط بالا را به قارچ اضافه کنید. 15 دقیقه منتظر بمانید تا قارج ها مزه دار شوند.
3 . گریل را روی درجه متوسط تنظیم کنید.
4 . قارچ ها را به مدت 5-8 دقیقه برای هر طرف در گریل قرار دهید تا ترد شوند.
5 . متناوبا در حین گریل از مواد بر روی قارچ ها بریزید.
6 . برگر (همبرگر مایکروفری یا همبرگر خانگی) را تهیه کنید و در داخل نان ساندویچی قرار دهید.
7 . قارچ های گریل شده را بر روی برگر قرار داده و سریعا بر روی آن یک ورقه پنیر بگذارید تا آب شود. (می توانید در کنار آن از کاهو و گوجه نیز استفاده کنید.)
قارچ حلقه شده
4 عدد
سرکه بالزامیک
1/4 پیمانه
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
ریحان خشک
1 قاشق سوپخوری
پونه
1 قاشق سوپخوری
پودر سیر
1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
پنیر پرولون رنده شده
یک تکه (28 گرم)
1 . برای تهیه ماشروم برگر، ابتدا در یک کاسه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، پودر سیر، ریحان، پونه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2 . در یک تابه، قارج ها را بریزید و مخلوط بالا را به قارچ اضافه کنید. 15 دقیقه منتظر بمانید تا قارج ها مزه دار شوند.
3 . گریل را روی درجه متوسط تنظیم کنید.
4 . قارچ ها را به مدت 5-8 دقیقه برای هر طرف در گریل قرار دهید تا ترد شوند.
5 . متناوبا در حین گریل از مواد بر روی قارچ ها بریزید.
6 . برگر (همبرگر مایکروفری یا همبرگر خانگی) را تهیه کنید و در داخل نان ساندویچی قرار دهید.
7 . قارچ های گریل شده را بر روی برگر قرار داده و سریعا بر روی آن یک ورقه پنیر بگذارید تا آب شود. (می توانید در کنار آن از کاهو و گوجه نیز استفاده کنید.)
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم