2014-05-04، 02:18
مواد لازم برای درست کردن خوراک سبزیجات:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
فلفل رنگی ۴ عدد
قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
ذرت بخارپز ۴۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد متوسط
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری
نمک و روغن به مقدار لازم
خامه رقیق شده ۲۰۰ گرم
دستور تهیه خوراک سبزیجات:
۱۰۰ گرم از خامه داخل غذا استفاده می شود و ۱۰۰ گرم برای تزئین نگه داشته می شود.
پیاز را داخل ظرفی که روغن داخل آن گرم شده می ریزیم و تفت می دهیم تا حدی که سبک شود.
سینه مرغ را نگینی متوسط خرد کرده ایم و به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا سبک شود.
حرارت این غذا باید زیاد باشد تا سبزیجات آب نیندازد.
این غذا بیشتر با نان و برای شب آماده می شود.
سبزیجات را باید به ترتیب زمان پخت اضافه کنیم.
فلفل دلمه ای های خرد شده را اضافه میکنیم.
اگر مرغ بوی ضخم داشته باشد اسانس یک ورقه لیموی تازه را روی مرغ بریزیم بوی ضخم آن را می گیرد.
نمک و آبلیمو و فلفل و زعفران اضافه میکنیم تا مرغ مزه دار شود.
غذا را تفت می دهیم وقتی فلفل ها مقداری سبک شدند قارچ را اضافه می کنیم.
در ظرف را می گذاریم تا مواد بخارپز شود بعد ذرت را اضافه کرده و میگذاریم کمی دیگر مواد بپزند در آخر خامه را اضافه می کنیم.
چون ذرت بخارپز شده نیاز به پخت زیاد ندارد برای همین در اواخر کار آن را اضافه کردیم.
حدود ۴۵ دقیقه یا کمتر در کل برای پختن این غذا لازم است.
وقتی غذا آماده شد میگذاریم سرد شود بعد با ۱۰۰ گرم خامه روی آن را تزئین می کنیم.
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
فلفل رنگی ۴ عدد
قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
ذرت بخارپز ۴۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد متوسط
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری
نمک و روغن به مقدار لازم
خامه رقیق شده ۲۰۰ گرم
دستور تهیه خوراک سبزیجات:
۱۰۰ گرم از خامه داخل غذا استفاده می شود و ۱۰۰ گرم برای تزئین نگه داشته می شود.
پیاز را داخل ظرفی که روغن داخل آن گرم شده می ریزیم و تفت می دهیم تا حدی که سبک شود.
سینه مرغ را نگینی متوسط خرد کرده ایم و به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا سبک شود.
حرارت این غذا باید زیاد باشد تا سبزیجات آب نیندازد.
این غذا بیشتر با نان و برای شب آماده می شود.
سبزیجات را باید به ترتیب زمان پخت اضافه کنیم.
فلفل دلمه ای های خرد شده را اضافه میکنیم.
اگر مرغ بوی ضخم داشته باشد اسانس یک ورقه لیموی تازه را روی مرغ بریزیم بوی ضخم آن را می گیرد.
نمک و آبلیمو و فلفل و زعفران اضافه میکنیم تا مرغ مزه دار شود.
غذا را تفت می دهیم وقتی فلفل ها مقداری سبک شدند قارچ را اضافه می کنیم.
در ظرف را می گذاریم تا مواد بخارپز شود بعد ذرت را اضافه کرده و میگذاریم کمی دیگر مواد بپزند در آخر خامه را اضافه می کنیم.
چون ذرت بخارپز شده نیاز به پخت زیاد ندارد برای همین در اواخر کار آن را اضافه کردیم.
حدود ۴۵ دقیقه یا کمتر در کل برای پختن این غذا لازم است.
وقتی غذا آماده شد میگذاریم سرد شود بعد با ۱۰۰ گرم خامه روی آن را تزئین می کنیم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم