2014-08-17، 02:40
دسر خامه و قهوه
مواد لازم برای دسر:
خامه غلیظ=۱ لیوان
ژلاتین= ۴ ق م
قهوه فوری غلیظ= ۲۵۰ میلی لیتر
شکر= ۴ ق غ
هل=۴ عدد
مواد لازم برای شربت قهوه :
قهوه غلیظ= ۲۰۰ میلی لیتر
شکر=۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
هل را پودر کنید ٬ همراه با خامه و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ( نجوشد ) ٬ ژلاتین ها را در نصف پیمانه اب سرد حل کنید و همراه با قهوه به این مواد اضافه کنید از روی حرارت بردارید .
درون فنجان ها بریزید به مدت حداقل ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید .
برای سرو این دسر یهتر است از شربت قهوه هم استفاده کنید قهوه غلیظ را با شکر مخلوط و کمی حرارت دهید تا شکر ها حل شود بگذارید تا خنک شود و موقع سرو بر روی فنجان ها بریزید.
خامه غلیظ=۱ لیوان
ژلاتین= ۴ ق م
قهوه فوری غلیظ= ۲۵۰ میلی لیتر
شکر= ۴ ق غ
هل=۴ عدد
مواد لازم برای شربت قهوه :
قهوه غلیظ= ۲۰۰ میلی لیتر
شکر=۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
هل را پودر کنید ٬ همراه با خامه و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ( نجوشد ) ٬ ژلاتین ها را در نصف پیمانه اب سرد حل کنید و همراه با قهوه به این مواد اضافه کنید از روی حرارت بردارید .
درون فنجان ها بریزید به مدت حداقل ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید .
برای سرو این دسر یهتر است از شربت قهوه هم استفاده کنید قهوه غلیظ را با شکر مخلوط و کمی حرارت دهید تا شکر ها حل شود بگذارید تا خنک شود و موقع سرو بر روی فنجان ها بریزید.