2014-08-17، 02:55
نان برنجی
مواد لازم:
آرد برنج نيم كيلو
پودر قند صد و هفتاد و پنج گرم
روغن دويست گرم
گلاب نصف پيمانه
تخم مرغ يك عدد
تخم خرفه براي تزيين
طرز تهيه:
پودر قند و روغن رو مخلوط مي*كنيم تا نرم و يكدست بشه. بعد تخم*مرغ رو اضافه مي كنيم و هم مي*زنيم و بعد گلاب رو مخلوط مي*كنيم. بعد كه خوب قاطي شدند در دو مرحله آرد برنج رو اضافه مي*كنيم.
اين خمير نسبت به بقيه خميرها يه كم شل*ئه. با دست ورز مي*ديم و توي كيسه نايلون مي*ذاريم يه جاي خنك (مثلاً يخچال با درجه پايين) تا خودشو بگيره.
بعد گلوله*اش مي*كنيم (توي شيريني*پزي*هاي كرمانشاه اندازه*ي يه گردوي كوچيك برمي*دارن، اما خونگي*اش كوچيك*تر باشه شيك*تره) و روشو يه فشار مي*ديم تا يه كم پهن بشه (ديدين كه؟ بيشتر توضيح ندم چه شكليه). بعدش توي سيني فر كه تفلونه يا كاغذ روغني انداختيم يا چرب كرديم با فاصله مي*چينيم. روشو مي*تونين با يه انگشتانه دايره بندازين و يه كوچولو تخم خرفه بپاشين.
نكته اول: اگه كف سيني*تونو چرب مي*كنين بايد چربيش خيلي كم باشه وگرنه لايه زيري نون برنجي ها سرخ مي*شه!
نكته دوم: اگه دوست داشتين مي*تونين به نصف موادتون يه ذره زعفران بزنين. توي ديس كه دورنگ بچينين خوشگل مي*شه.
بعدش بذارين توي طبقه وسط فر كه قبلاً با حرارت صدوهفتادوپنج درجه سانتي*گراد گرم كردين به مدت بيست دقيقه.
آرد برنج نيم كيلو
پودر قند صد و هفتاد و پنج گرم
روغن دويست گرم
گلاب نصف پيمانه
تخم مرغ يك عدد
تخم خرفه براي تزيين
طرز تهيه:
پودر قند و روغن رو مخلوط مي*كنيم تا نرم و يكدست بشه. بعد تخم*مرغ رو اضافه مي كنيم و هم مي*زنيم و بعد گلاب رو مخلوط مي*كنيم. بعد كه خوب قاطي شدند در دو مرحله آرد برنج رو اضافه مي*كنيم.
اين خمير نسبت به بقيه خميرها يه كم شل*ئه. با دست ورز مي*ديم و توي كيسه نايلون مي*ذاريم يه جاي خنك (مثلاً يخچال با درجه پايين) تا خودشو بگيره.
بعد گلوله*اش مي*كنيم (توي شيريني*پزي*هاي كرمانشاه اندازه*ي يه گردوي كوچيك برمي*دارن، اما خونگي*اش كوچيك*تر باشه شيك*تره) و روشو يه فشار مي*ديم تا يه كم پهن بشه (ديدين كه؟ بيشتر توضيح ندم چه شكليه). بعدش توي سيني فر كه تفلونه يا كاغذ روغني انداختيم يا چرب كرديم با فاصله مي*چينيم. روشو مي*تونين با يه انگشتانه دايره بندازين و يه كوچولو تخم خرفه بپاشين.
نكته اول: اگه كف سيني*تونو چرب مي*كنين بايد چربيش خيلي كم باشه وگرنه لايه زيري نون برنجي ها سرخ مي*شه!
نكته دوم: اگه دوست داشتين مي*تونين به نصف موادتون يه ذره زعفران بزنين. توي ديس كه دورنگ بچينين خوشگل مي*شه.
بعدش بذارين توي طبقه وسط فر كه قبلاً با حرارت صدوهفتادوپنج درجه سانتي*گراد گرم كردين به مدت بيست دقيقه.